ZVEZDA SE VRAĆA NA VELIKA VRATA U SRPSKOM RUKOMETU: Predstavili tim za novu sezonu, Škrbić i Đurković najavili velike ambicije
Foto: SD Crvena zvezda

ozbiljna priča

ZVEZDA SE VRAĆA NA VELIKA VRATA U SRPSKOM RUKOMETU: Predstavili tim za novu sezonu, Škrbić i Đurković najavili velike ambicije

Ostali sportovi -

U sportskoj sali SD Crvena zvezda upriličeno je „Zvezdino vreme rukometa“ tokom kojeg su crveno-beli predstavili tim za sezonu 2022/2023 i novog sponzora.

Crvena zvezda rukomet
foto: SD Crvena zvezda

U pitanju je renomirana danska tehnološka kompanija "Quardlock", koja nudi najnaprednija rešenja za biometrijsku verifikaciju identiteta na svetu i pruža oflajn biometrijsku i autentifikaciju identiteta bez lozinke za siguran pristup bilo kojoj vrsti usluga i zaštitu identiteta.

Ratko Đurković
foto: SD Crvena zvezda

Ispred ekipe prisutnim medijima su se obratili šef stručnog štaba, Ratko Đurković i kapiten Draško Nenadić. Šef stručnog štaba, Ratko Đurković je pohvalio ekipu i uslove u pripremnom periodu.

– Drago mi je da vas vidim u ovolikom broju i da na ovaj način započnemo sezonu, koju smo pre par dana i započeli pobedom nad Dinamom iz Pančeva. Očigledno je da smo uradili odličan posao u pripremnom i prelaznom periodu. Imali smo izvanredne uslove u pripremnom periodu, svi igrači su se osetili dobrodošlim. Nadam se da ćemo biti ispraćeni i od strane rukovodstva i od strane navijača u tekućem periodu i da ćemo ovu sezonu, koja će prema svim prognozama biti jako zanimljiva, da učinimo još zanimljivom. Dokazivaćemo se iz utakmice u utakmicu, i mojim momcima mogu čestitam i da poželim dobro zdravlje i dobar rad, kao i svima u klubu. Kao i rezultate, a njih ćemo meriti na kraju sezone.

Draško Nenadić
foto: SD Crvena zvezda

Draško Nenadić je istakao da je atmosfera u ekipi sjajna i naveo da će ekipa i u nedelju pokušati da ostvari još jednu pobedu u Kragujevcu.

– Sezona je počela posle dugih priprema, smatram da smo odradili kvalitetne pripreme i dobre uslove. Sada je ostalo da to prenesemo na teren. U ekipi je atmosfera zaista odlična, raduje me i poseta na početku sezone. U nedelju nas očekuje težak posao u Kragujevcu, treba da se dobro pripremimo i pokušamo da pobedimo.

Dragan Škrbić
foto: SD Crvena zvezda

Ispred novog sponzora Crvene zvezde, Quardlock, prisutne je pozdravio generalni direktor, Kolombo Fasano. Gospodin Fasano je izrazio zadovostvo povodom saradnje sa Crvenom zvezdom i poželeo ekipi sve najbolje u sezoni pred nama. Predsednik Upravnog odbora RK Crvena zvezda Grundfos, Dragan Škrbić je pozdravio sve prisutne i novo ime u sponzorskom pulu kluba.

– Pozdrav igračima, stručnom štabu, članovima Uprave. Čestitam ekipi na uspšenom startu, nadamo se da ćemo tako i nastaviti. Posebno mi je zadovoljstvo da pozdravim gospodina Fasana. Kompanija Quardlock je ušla u naš sponzorski pul. Daćemo sve od sebe da Zvezda bude ono što zaslužuje, da ostvarimo sve što smo zacrtali. Mi smo i na prvoj utakmici pokazali ono što sam rekao i na predstavljanju – da ćemo imati najborbeniju ekipu. Živela Zvezda, živela Srbija.

U nedelju od 17.00 časova u Kragujevcu, Crvena zvezda u okviru 2.kola ARKUS lige gostuje Radničkom.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track