RUS NASRNUO NA SRBINA, PA SE POBILI: Bilo je svega, prskanja vodom, psovki, vređanja, pretnji! Kako će tek da bude u ringu?!
Foto: Printscreen

vatreni susret

RUS NASRNUO NA SRBINA, PA SE POBILI: Bilo je svega, prskanja vodom, psovki, vređanja, pretnji! Kako će tek da bude u ringu?!

Ostali sportovi -

Neverovatne scene na predstavljanju i najavi boks meč borbe. U glavnim ulogama domaćin, Rus Magomed Ismailov i Srbin Aleksandar Ilić.

Aleksandar Ilić
foto: Pravda Boxing

Ruski mediji ovakvu najavu nazvali su "skandaloznom", mada, ruku na srce, sve deluje blago iscenirano kako bi meč privukao još veću pažnju, jer se o njemu nedeljama unazad priča u Moskvi i Rusiji.

Aleksandar Ilić
foto: Pravda Boxing

Naime, Aleksandar Ilić poznatiji kao Džoker krajem avgusta nokautirao je jednog od najboljih ruskih boraca Aleksandra Šlemenka, boreći se po MMA pravilima. Sa njim je upravo trebalo da se bori Magomed Ismailov. Posle tog meča u kojem je Ilić posle samo nekoliko sekundi patosirao Šlemenka, Ismailov je dao izjavu da će samleti Srbina, te da će od njega napraviti "mleveno meso" koje mnogo voli da jede.

Incident sa Ilićem započeo je Ismailov, koji je počeo da ga vređa, a onda i da ga uhvati za vrat i obori. Posle toga je Ilić planuo, dohvatio flašicu sa vodom sa stola i isprskao Ismailova. Rus je zatim hteo da se obračuna pesnicama sa znatno višim Srbinom koji je zauzeo gard, počelo je vređanje i psovanje sa obe strane, a promoteri su ipak nekako uspeli da obuzdaju dva razjarena borca.

Aleksandar Ilić
foto: Printskrin/Instagram

Meč između Magomeda Ismailova i Aleksandra Ilića, kao glavna borba na eventu u Moskvi, na programu je 7. oktobra.

Magomed Ismailov ima 36 godina, avarskog je porekla i rođen je u gradu Nižnji Tagil u Sverdlovskoj oblasti, u Rusiji. Na instagramu ga prati 2.100.000 ljudi. Imao je 21 borbu u MMA, od toga 17 pobeda, tri poraza i jedan remi. Aleksandar Ilić ima 33 godine, rođen je u Beogradu. U MMA je već osam godina, imao je 19 borbi, upisao 14 pobeda i pet poraza.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track