NA KOGA GOD SE ONA NAMERAČILA, BIO JE NJEN! Fatalna crnka (44) zavodi samo SPORTISTE: Posle Hamiltona i Grigora na red je došao ON
Foto: Instagram

zavodnica

NA KOGA GOD SE ONA NAMERAČILA, BIO JE NJEN! Fatalna crnka (44) zavodi samo SPORTISTE: Posle Hamiltona i Grigora na red je došao ON

Ostali sportovi -

Slavna američka pevačica slaba je na uspešne sportiste..

.

Atraktivna Američka pevačica Nikol Šerzinger (44) nakon propalih veza sa Luisom Hamiltonom i Grigorom Dimitrovim sreću je pronašla pored sedam godina mlađeg ragbiste Toma Evansa (37).

Strani mediji šuškali su da se par verio početkom jula na Mikonosu i da će uskoro stati na ludi kamen.

Škotski ragbista i bivša zvezda čuvene grupe "Pussycat Dolls" u vezi su od 2019. godine, a upoznali su se na snimanju jednog talent šoua u Americi u kom je Nikol bila članica žirija.

Ova fatalna crnka često je bila u žiži javnosti zbog veza sa brojnim slavnim osobama, među kojima su i izuzetno uspešni sportisti.

Naime, Nikol je od 2008. do 2015. godine bila u vezi sa višestrukim šampionom Formule 1 Luisom Hamiltonom. Javnost je bila u šoku kada je par objavio da su raskinuli vezu.

Međutim, Nikol nije dugo patila za Britancem, ubrzo je utehu pronašla u slavnom bugarskom teniseru Grigoru Dimitrovu. Krajem iste godine započeli su vezu i bili su zajedno gotovo pet godina.

Nakon raskida, na red je došao novi sportista - škotski ragbista Tomi Evans. Proveli su čitavo leto zajedno, uživali u romantičnom odmoru u Grčkoj i Portugalu i navodno planiraju da uskoro uplivaju u bračne vode.

Iako uveliko gazi petu deceniju života, Nikol izgleda bolje nego ikada i muškarci pred njom jednostavno nikako ne mogu ostati ravnodušni.

Kurir sport.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track