DIRLJIVE SCENE NA DOČEKU ODBOJKAŠICA: Sve je STALO kada su se pojavile, a onda su doživele nešto što su DUGO ČEKALE! (FOTO)
Foto: Nenad Kostić

EMOTIVAN DOČEK

DIRLJIVE SCENE NA DOČEKU ODBOJKAŠICA: Sve je STALO kada su se pojavile, a onda su doživele nešto što su DUGO ČEKALE! (FOTO)

Ostali sportovi -

Svetske šampionke su sletele u Beograd nakon što su razbile Brazil u finalu za drugo uzastopno svetsko zlato.

Odbojkašice Srbije sa selektorom Danijeleom Santorelijem stigle su na aerodrom Nikola Tesla u Beogradu u nedelju malo posle 12 sati, a iako je organizovan doček ispred Skupštine grada, veliki broj navijača dočekao je naše odbojkašice po sletanju.

Na aerodromu su mogle da se vide dirljive scene pošto su članovi porodice jedva dočekali da vide šampionke i obrnuto, pa su i kamere zabeležile emotivne porodične trenutke najboljih odbojkašica na svetu.

Pored porodica, odbojkašice, a najviše od svih Tijana Bošković, izašle su u susret navijačima koji su želeli da se slikaju sa njima.

Koliko je veliki uspeh ženske odbojkaške reprezentacije, govori i činjenica da su naše devojke na aerodromu pozdravili i "slučajni prolaznici", odnosno ljudi koji nisu na aerodrom stigle s namerom da dočekaju ekipu.

1 / 26 Foto: Nenad Kostić

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track