NIKADA SE NEĆU VRATITI U UFC! ZAVRŠIO SAM! TO JE MOJA KONAČNA ODLUKA: Čuveni Habib odbacio bilo kakav način svog povratka u ring!
Foto: Printskrin/Instagram

nema nazad

NIKADA SE NEĆU VRATITI U UFC! ZAVRŠIO SAM! TO JE MOJA KONAČNA ODLUKA: Čuveni Habib odbacio bilo kakav način svog povratka u ring!

Ostali sportovi -

Jedan od najboljih MMA boraca svih vremena Habib Nurmagomedov, koji je završio karijeru 2020. godine, potpuno je odbacio povratak u UFC.

Habib Nurmagomedov
foto: Profimedia

Brazilac Čarls Oliveira rekao je pre nekoliko dana da namerava da se bori protiv Habiba u bliskoj budućnosti. Njega uskoro očekuje borba protiv ruskog borca Islama Mahačova, a ukoliko ga bude pobedio, Oliveira je izjavio:

- Nateraću Habiba da se vrati!

Međutim ruski borac iz Dagestana nema nameru da ponovo uđe u ring. Ima slično mišljenje kao i srpski fajter Aleksandar Rakić, kada je u pitanju UFC.

- Ništa me neće naterati da se vratim. Nikada! Napustio sam ovaj sport. I bez mene će biti šampiona. Bilo da je u pitanju Čarls Oliveira, Islam ili neko posle Islama, jer on to neće raditi ceo život. Kratak vremenski period, par godina i to je to - rekao je Habib Nurmagomedov za portal "MMA Mania" i dodao:

- Bio sam šampion! Više nisam. I to je u redu. Ne možeš biti šampion svih sedam ili osam godina. Ima nekoliko godina kada ste na vrhuncu, a onda ćao. Možete ostati da zarađujete novac, ali nikada nećete biti šampion!

Čarls Oliveira, Islam Mahačev
foto: Printskrin

Borba Islama Mahačova i Čarlsa Oliveire za upražnjenu UFC titulu u lakoj kategoriji biće održana 22. oktobra u Abu Dabiju.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track