VOZAČ KAMIONA POSTAO MILIONER ZBOG BAHATE ZVEZDE: Čuveni sportista se IŽIVLJAVAO nad šoferom, sada mora da plati BASNOSLOVNU SUMU!
Foto: Profimedia

NEVEROVATNO

VOZAČ KAMIONA POSTAO MILIONER ZBOG BAHATE ZVEZDE: Čuveni sportista se IŽIVLJAVAO nad šoferom, sada mora da plati BASNOSLOVNU SUMU!

Ostali sportovi -

Vozač kamiona Anton Tumanov postao je bogatiji za 1.2 miliona dolara, a sve zahvaljujući bahatoj NFL zvezdi Antoniju Braunu.

Sud je naložio da čuveni igrač američkog fudbala isplati ovu sumu Tumanovu zbog nanošenja teških telesnih povreda. Bahati Braun je pretukao vozača 2020. godine dok je ovaj radio njegovu selidbu. U jednom trenutku je došlo do svađe jer se NFL zvezdi nije dopala cena usluge.

Antonio Braun
foto: AP

Braun nije imao milosti prema nesrećnom čoveku, već ga je premlatio i naneo teške telesne povrede zbog kojih je dobio ukupno tri i po godine uslovne kazne za tri optužbe.

NFL igrač će odlukom suda morati da plati 407.000 dolara za bolničke troškove, kao i 793.000 dolara za duševnu bol koju je pretrpeo.

Nije prvi put da se Antonio Braun našao u centru skandala. Naprotiv, češće je na stranicama koje prate skandale nego na sportskim stranicama.

Prošle godine je nastupao za Tampa Bej Bakanirse, a ove godine još uvek nema tim. Tokom karijere je bio član Pitsburg Stilersa, Ouklend Rajdersa i Nju Ingland Petriotsa.

Jednom je osvojio Super boul, četiri puta je bio u prvom timu NFL, sedam puta učesnik Pro boula, a ima i brojne pojedinačne nagrade.

(Kurir sport/TMZ)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track