MALO KO ZNA DA NAJPOPULARNIJA SRPSKA BRAĆA IMAJU MLAĐU SESTRU: Ona je i više nego uspešna sportiskinja, a evo čime se bavi
Foto: Instagram/vanja_32

SPORTSKA PORODICA

MALO KO ZNA DA NAJPOPULARNIJA SRPSKA BRAĆA IMAJU MLAĐU SESTRU: Ona je i više nego uspešna sportiskinja, a evo čime se bavi

Ostali sportovi -

Braća Milinković-Savić bili su posebna "pojava" u Kataru, pošto kao rođena braća nastupaju na Svetskom prvenstvu.

Još kada se uzme u obzir činjenica da imaju karakteristično prezime, jasno je da su bili u žiži najvećoj svetskoj smotri.

A dok se Sergej i Vanja trude da predstave Srbiju na najbolji mogući način, malo ko zna da imaju i sestru koja je takođe uspešna u sportu.

U pitanju je Jana Milinković-Savić (18) koja se bavi košarkom.

Ona je, između ostalog, ove godine bila među nekoliko devojaka koje su dobile stipendije pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu Vojvodine za uspehe na terenu.

Iako braća Milinković-Savić čuvaju privatne detalje svojih života što dalje od medija, Sergej je jednom prilikom otkrio koliko je porodica ponosna na mladu košarkašicu.

"Gde je mama, tu je i ona. Stalno. Trenira košarku u ženskoj košarkaškoj akademiji i hip-hop ples u jednoj grupi. Mama je, naravno, ponosna na Janu, ali mislim da će više insistirati na školi. Ja sam malo oštriji prema sestri, ali srčan. Čuvam je sa strane" rekao je pre nekoliko godina popularni SMS.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track