POJAVLJUJE SE POLUGOLA, A ONDA NOAKUTIRA SVOJE PROTIVNICE: Upoznajte prvu damu svetskog boksa, koja ima profil na Onlifansu
Foto: Printskrin/Instagram

plavuša razornog udarca

POJAVLJUJE SE POLUGOLA, A ONDA NOAKUTIRA SVOJE PROTIVNICE: Upoznajte prvu damu svetskog boksa, koja ima profil na Onlifansu

Ostali sportovi -

Ibani Bridžis jedna je od najpoznatijih bokserki na svetu. Od marta ove godine vlasnica je svetske titule u bantam kategoriji, u verziji IBF.

Ibani Bridžis
foto: Printskrin/Instagram

Plavuša zanimljivog nadimka "Blondi bomber" rođena je pre 36 godina u Sidneju, a profesionalno se bavi boksom već četiri godine. Neverovatno, ženski boks je u ekspanziji, kako u svetu, tako i u Srbiji. Tokom vikenda Ibani Bridžis uspešno je odbranila pojas, pošto je nokautirala zemljakinju Šenon O`Konel.

Pred svaku borbu Ibani Bridžis pravi neverovatan šou. Na vaganja i predstavljanja dolazi oskudno obučena, najčešće u izazovnom donjem vešu, čime budi pažnju medija i javnosti.

Ibani je slavila protiv zemljakinje Šenon posle osam rundi, a zaniljivo je da svojoj protivnici nije dozvolila da je udari. Meč je završila neverovatnom serijom udaraca, kada je prema izveštajima reportera, O`Konelovu skoro poslala u bolnicu.

Pre nego što je počela da se bavi profesionalnim boksom, Ibani Bridžis osam godina je bila uspešna u bodibildingu. Bila je pobednik mnogih takmičenja i prikupljala je brojne nagrade. Potom je krenula amaterski da trenira boks, a ubrzo je prešla u profesionalne vode i posle duela sa O`Konelovom ima skor od 9:1, uz tri nokauta.

Ibani Bridžis
foto: Printskrin/Instagram

Ume da koristi svoju lepotu, harizmu i šarm, pa je popularna u javnosti i mediji je prosto obožavaju. Vešto koristi društvene mreže, a pored popularnosti na Instagramu, Tik-Toku i Tviteru, otvorila je profil i na platformi za erotski sadržaj Onlifans, gde je prosto ekspoldirala.

Ibani Bridžis
foto: Printskrin/Instagram

Ibani Bridžis je po struci profesor matematike! Jedno vreme radila je u srednjoj školi Aids, u mestu Dural, u Novom Južnom Velsu. Diplomirala je kao najbolja u klasi, a pored engleskog tečno govori portugalski i španski jezik. Vlasnica je crnog pojasa u karateu.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track