E TO JE SARADNJA: Sportski savez Srbije ugostio Sportski savez Beograda
Foto: SSS

ZA NOVE POBEDE

E TO JE SARADNJA: Sportski savez Srbije ugostio Sportski savez Beograda

Ostali sportovi -

Predsednik Sportskog saveza Srbije Davor Štefanek i generalni sekretar Goran Marinković ugovstili su novo rukovodstvo Sportskog saveza Beograda.

U oktobru mesecu Sportski savez Beograda na redovnoj izbornoj skuštini dobio je novog predsednika, izabran je Đorđe Pejčić (bivši v.d. direktora SC Novi Beograd), a za generalnog sekretara je imenovan Nebojša Jevremović (dugogodišnji sekretar Veslačkog saveza Srbije). Ovaj radni sastanak bio je zvanično upoznavanje rukovodstva dva saveza.

“Drago nam je da smo na ovom sastanku razmenili ideje i značajne informacije o funkcionisanju sporta u Beogradu, ali i Srbiji. Verujem da je ovo dobar početak uspešne saradnje Sportskog saveza Srbije i naše članice teritorijalnog Sportskog saveza Beograda. Kako bi sport napredovao, moramo zajednički delovati, a Beograd kao glavni grad naše zemlje centar je i mnogih sportskih dešavanja. Verujem da će gospoda Pejčić i Jevremović biti na visini zadatka tokom svog mandata i da će unaprediti sport u Beogradu. Želim im uspeh i sreću u radu”, istakao je predsednik SSS Davor Štefanek.

Uz želje za odlično funkcionisanje Sportskog saveza Beograda, generalni sekretar Goran Marinković je dodao:

“Razgovarali smo o zajedničkoj saradnji u narednoj godini. Predsednik Pejčić i generalni sekretar Jevremović izrazili su želju da se priključe akcijama Sportskog saveza Srbije. Na ovaj način uspešnije ćemo rešavati eventualne probleme u sportu na teritoriji Beograda i aktiviraćemo beogradske sportske saveze”, rekao je generalni sekretar SSS Goran Marinković.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track