OVAKO IZGLEDA KADA ČOVEK BROJI ZVEZDICE: Sudija je u šoku EKSPRESNO prekinuo borbu! Ovo je NOKAUT GODINE - zasluženo (VIDEO)
Foto: USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia

STRAHOVITO

OVAKO IZGLEDA KADA ČOVEK BROJI ZVEZDICE: Sudija je u šoku EKSPRESNO prekinuo borbu! Ovo je NOKAUT GODINE - zasluženo (VIDEO)

Ostali sportovi -

MMA organizacija, UFC, izabrala je najmoćniji nokaut u godini koja je na izmaku.

Sasvim zasluženo, nagrada za najbolji nokaut u 2022. godini pripala je Britancu, Leonu Edvardsu, prvaku velter kategodije koji je do nje stigao nokautom u borbu za titulu protiv Kamarua Usmana.

Nigerijac je bio favorit protiv Britanca, bio je bolji borac od protivnika i išao je ka pobedi bodovima, ali je u petoj rundi doživeo šok u svakom smislu.

Edvards ga je nokautirao strašnim udarcem nogom u glavu.

Usman je pao kao sveća, a sudija je ekspresno prekinuo borbu i pozvao lekare, jer je bilo jasno da Nigerijac ne zna gde se nalazi.

Na drugom mestu iza Leona Edvardsa je ostao Majkl Čendler i njegov nokaut u borbi protiv Tonija Fergusona. Treće mesto je pripalo Žang Veili i njenom nokautu protiv Joane Jedržejčik.

Na četvrtoj poziciji je takođe žena, Moli Mekan i nokaut u borbi protiv Luane Karoline, dok je na petom mestu strahovit udarac Demitrijusa Džonsona u borbi protiv Adrijana Moraeša.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track