SVE O LJUBAVI LEPE SRPSKE ODBOJKAŠICE I KOŠARKAŠA VEČITIH RIVALA: Katarina Lazović prvi put pričala o Nemanji Dangubiću!
Foto: Printskrin/Instagram

uzajamno razumevanje i podrška

SVE O LJUBAVI LEPE SRPSKE ODBOJKAŠICE I KOŠARKAŠA VEČITIH RIVALA: Katarina Lazović prvi put pričala o Nemanji Dangubiću!

Ostali sportovi -

Ljubavi na sportskom terenu nisu retkost. Veliki je broj domaćih, ali i stranih sportista koji su u emotivnu vezu uplovili sa kolegama.

Katarina Lazović, Nemanja Dangubić
foto: Printskrin/Instagram

Katarina Lazović i Nemanja Dangubić jedan su od najskladnijih sportskih parova u Srbiji. Ne eksponiraju se u javnosti, već uživaju u međusobnoj podršci i razumevanju.

Katarina Lazović (23), srpska odbojkašica, svetska i evropska šampionka, trenutno igra u Kini, za ekipu Pekinga. Nemanja Dangubić (29), povremeni reprezentativac Srbije, koji je igrao za Crvenu zvezdu i Partizan, hleb zarađuje u Grčkoj u ekipi Promiteasa iz Patre.

Katarina Lazović prvi put u javnosti, specijalno za Kurir, pričala je o svojoj ljubavi sa Nemanjom Dangubićem.

- Iskreno ne bih previše da pričam o tome. Mislim da imamo normalnu i prirodnu vezu. Stvarno se podržavamo međusobno. Srećni smo i ispunjeni i to je najvažnije. Uživamo u našoj ljubavi, a nas dvoje nismo ljudi koji vole da o vlastitoj sreći pričamo javno. To je naša intima, pa neka tako i ostane. Mogu samo reći da je Nemanja moja ogromna podrška, u svemu što radim - objasnila je Katarina Lazović.

O čemu je još u Novogodišnjem intervjuu za Kurir pričala Katarina Lazović saznajte na našem portalu.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track