BACIO SE U OKEAN, SPASIO DECU OD DAVLJENJA I SADA SE BORI ZA ŽIVOT: Čuveni sportista posle herojskog podviga u kritičnom stanju!
Foto: Maddie Meyer / Getty images / Profimedia

NIJE DOBRO

BACIO SE U OKEAN, SPASIO DECU OD DAVLJENJA I SADA SE BORI ZA ŽIVOT: Čuveni sportista posle herojskog podviga u kritičnom stanju!

Ostali sportovi -

Poznati američki sportista Pejton Hilis nalazi se u kritičnom stanju u bolnici na Floridi pošto je učestvovao u spasavanju dece koja su se davila u okeanu, prenosi "Daily Mail".

Kako nezvanično prenose američki mediji, on je u bolnicu primljen u besvesnom stanju posle spasavanja svoje dece od utapanja. Do tamo je transportovan helikopterom, a takođe se navodi da mu se disanje "popravilo".

"Još je na intezivnoj nezi i ima problema sa plućima i bubrezima. Lekari kažu da ide na bolje", napisao je njegov ujak na društvenim mrežama i dodao:

"Ovim postom sam samo hteo da sprečim glasine koje si mogle da se pokrenu. Znajte da ceni svaku molitvu koju upućujete za njega", poručio je on.

Pejton Hilis je poznati NFL igrač koji je karijeru završio 2014. godine. Igrao je za Denver bronkose, Klivlend braunse, Kanzas siti čifise, Tampu Bej bakanirise i Njujork džajantse.

(Kurir sport/Daily Mail)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track