MINISTAR ZORAN GAJIĆ U POSETI RK GOĆ: Počele pripreme, konačni cilj ulazak u Arkus ligu!
Foto: RK Goč

MINISTAR ZORAN GAJIĆ U POSETI RK GOĆ: Počele pripreme, konačni cilj ulazak u Arkus ligu!

Ostali sportovi -

Plavi tornado je krenuo u osvajanje titule na putu do Arkus ulaznice uz silna pojačanja i ministarsku podršku.

Prosla nedelje je Rukometni klub Goč krenuo s pripremama za ulazak u Arkus ligu. Pod dirigentskom palicom trenera Jokanovića ekipa u osveženom sastavu sa novim članovima nakon sastanka krenula je puna elana u trenažni proces.

RK Goč
foto: Kurir

- Klub je u pauzi odlično poslovao, imali smo viziju za određena mesta i to smo na obostrano zadovoljstvo realizovali. Veoma smo bili precizni i jasni, ono sto obećamo mi ispunimo, jer dobar igrač je zadovoljan igrač. Znam kako je meni bilo dok sam igrao jer su mi se dešavale razne nepravde, jedno pričamo drugo se dešava. Zato toga kod nas nema i time je put ka vrhu otvoren, igrač misli samo na igru a mi na sve ostalo - u jednom dahu reče Dušan Radović, sadašnji prvi operativac kluba.

RK Goč
foto: Kurir

- Nama su se jednostavno poklopile neke stvari. Realizacija plana o ulasku u Arkus ligu ide po planu a nema većeg zadovoljstva i podstreka za sve nas kada vam na početku pripremnog procesa dođe ministar sporta Zoran Gajić i pruži punu podršku za sve sportske aktivnosti. Kao sportski radnik savršeno zna šta znači biti na čelu ekipe koja ima ambiciju za ulazak u veći rang i kako ukomponovati ekipu i stići prvi do cilja. Vrnjačka Banja je bila izbor večnih Rimljana, a na nama je da nastavimo sa pobedničkim mentalitetom i primenimo iskustva na putu do trona - poručio je prvi funkcioner grada Boban Đurovic.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track