JEO 8 OBROKA DNEVNO, UGOJIO SE 75 KILOGRAMA I POSTAO ZASTRAŠUJUĆA ZVER! Mišićavi borci pored DŽINA od 218 cm izgledaju kao deca!
Foto: Instagram

holandski džin

JEO 8 OBROKA DNEVNO, UGOJIO SE 75 KILOGRAMA I POSTAO ZASTRAŠUJUĆA ZVER! Mišićavi borci pored DŽINA od 218 cm izgledaju kao deca!

Ostali sportovi -

Holanđanin Olivier Rihters (33) zbog svog neverovatnog izgleda privlači ogromnu pažnju.

Popularni "Džin" visok je čak 218 centimetara i ima 155 kilograma. Holanđanin je zvanično najviši bodibilder na planeti.

Kao mladić na svoju visinu gledao je kao na prokletstvo, a onda mu je bodibilding pomogao da stekne samopouzdanje i svoju "kletvu" pretvori u poklon.

Da bi postao to što danas jeste morao je da uloži ogroman trud i pojede neverovatnu količinu hrane.

U jednom intervjuu koji je dao pre nekoliko godina otkrio je da se ugojio 75 kilograma za osam godina! Unosio je po 7000 kalorija dnevno i imao čak osam obroka.

Verovali ili ne, prvi obrok mu je već u tri sata ujutru, a uz ugljene hitrate najviše unosi pirinač, meso, povrće i razne suplemente.

Svoj neverovatan izgled uspeo je dobro i da naplati. Postao je zanimljiv filmskoj industriji i u poslednje vreme ga sve više viđamo u brojnim holivudskim ostvarenjima.

Olivier Rihter
foto: Samuel Goldwyn Films / Everett / Profimedia

O kakvoj zveri se radi najbolje je dočarala fotografija Holanđania sa čuvenim MMA borcem Alisterom Overimom. On je ogroman, visok je 193 centimetra, a pored svog sunarodnika izgleda kao malo dete.

Zbog svoje građe Olivier se suočava sa brojnim preprekama. Plafoni su mu često niski, sprave u teretani mu ne odgovaraju, pa mora da se snalazi na razne načine.

"Moram da budem mnogo kreativniji od drugih. Ipak, nije bitno da budem najjači, već samo želim da izgledam dobro kada se pogledam u ogledalo. To mi daje samopouzdanje", otkrio je Holanđanin.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track