ŠTA SE DESILO? VODILI 12:8, PA U DRUGOM DELU DALI SAMO JEDAN GOL I IZGUBILI: Jedna od najčudnijih utakmica odigrana je u Srbiji!
Foto: RK Šamot 65

bio i tv prenos

ŠTA SE DESILO? VODILI 12:8, PA U DRUGOM DELU DALI SAMO JEDAN GOL I IZGUBILI: Jedna od najčudnijih utakmica odigrana je u Srbiji!

Ostali sportovi -

Jednu od najčudnijih i najbizarnijih utakmica u Srbiji prethodnog vikenda odigrali su rukometaši Šamota i Rudara u okviru Arkus lige.

Šamot Aranđelovac
foto: RK Šamot 65

Ova dva kluba zauzimaju dva poslednja mesta na tabeli Arkus lige. Njihov duel pred kamerama TV Arena, u ponedeljak uveče, svakako će se pamtiti po nekoliko detalja, piše Sportski žurnal.

Najviše, naravno, po činjenici da su Kostolčani, posle vođstva 12:8 u prvom poluvremenu, u drugom postigli samo jedan gol i to iz sedmerca u 49. minutu!!! Duel je završen trijumfom domaćeg Šamota, opet, za današnje rukometne prilike, sa malo pogodaka (18:13).

Šamot Aranđelovac
foto: RK Šamot 65

Takođe, Sportski žurnal piše, zanimljivost iz ovog duela u gradu pod Bukuljom kojim je zaključeno 15. kolo elitnog takmičenja, je i da u poslednjih devet minuta utakmice, nijedna ekipa nije uspela da postigne pogodak. Ni tu nije kraj zanimljivostima, domaćin je prvi gol postigao u 13. minutu...

Zvonko Paunović
foto: RK Šamot 65

Posle utakmice trener ekipe iz Aranđelovca Zvonko Paunović je rekao:

- Čudna utakmica po kretanju rezultata. U 12. minutu bilo je 5:0 za Rudar, a na kraju je pet razlike za moj tim. Pamti ova naša hala Šumadija i vreme kad Šamot nije primio ni gol, pre dvadesetak godina, ali odavno nije viđeno da jedna ekipa primi samo gol za poluvreme. Ne zato što smo mi odigrali nešto vrhunski...

Dragan Ajdačić
foto: RK Šamot 65

O onome šta se dogodilo u Aranđelovcu u ponedeljak uveče nema odgovor ni strateg Rudara Dragan Ajdačić:

- Šta reći? Neverovatno da damo samo gol za poluvreme. Bekovi katastrofa, niko nije napao. Ne znam šta se dogodilo u njihovim glavama, uglavnom, to je što je, zaslužena pobeda Šamota. Mi smo odigrali dva totalno različita poluvremena. Idemo dalje...

Ne baš pozitivna priča za srpski rukomet posle debakla na Svetskom prvenstvu u Poljskoj i Švedskoj, od pre mesec dana.

Kurir sport/Sportski žurnal

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track