HASBULA ODLEPIO KAD SE SAZNALO KOLIKO MILIONA IMA NA RAČUNU! Sa 19 godina izgleda kao dete, a EVO kako se obogatio za 3 godine
Foto: Printscreen/Instagram

ludilo

HASBULA ODLEPIO KAD SE SAZNALO KOLIKO MILIONA IMA NA RAČUNU! Sa 19 godina izgleda kao dete, a EVO kako se obogatio za 3 godine

Ostali sportovi -

Dagestanac Hasbula Magomedov (20) stekao je veliku popularnost širom sveta i prema "Forbsu" tokom tri godine zaradio je ogroman novac. Navodno je od svojih poslova uzeo 2,2 miliona dolara.

Hasbula Magomedov je postao prava senzacija na društvenim mrežama. Tu popularnost je iskoristio kako bi zgrnuo ogromne cifre, a otkriveno je kako je Dagestanac zaradio tolike pare.

Određeni deo je morao dati na porez. Tako je njegova trenutna "težina" 1,3 miliona dolara. Barem tako tvrdi "Forbs", a ova informacija je naljutila malog Hasbulu.

Dagestanac je odlučio da reaguje na društvenim mrežama. Poručio im je da ne pišu gluposti i da nije istina to što se piše.

"Nemoj iznositi s*anja i dovoditi ljude u zablude", poručio je Hasbula i dodao:

"Mogu vam ja napisati tekst jer bi trebalo ljudima prikazivati prave informacije", rekao je maleni Dagestanac.

Hasbula je napravio vrhunski posao. Uzeo je novac i maksimalno iskoristio pažnju celog sveta.

Dagestanac je maksimalno iskoristio poznanstvo s Habibom Nurmagomedovim i ostalim borcima iz Dagestana, pa je i sam stekao svetsku slavu.

Od siromašnog dečaka Hasbula je ubrzo postao slavan. Zaradio je ozbiljne cifre u prethodnom periodu, a postao je i član čuvenog UFC, gde je zaposlen kao promotor.

Ima 20 godina, a izgleda kao dete.

(Kurir.rs/sportsport.ba)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track