POTRESAN INTERVJU ŠUMAHEROVOG BLISKOG PRIJATELJA: Korina je zbog Mihaela postala ZATVORENICA! Uništila je svoj život!
Foto: Profimedia, AP

žrtvovala se

POTRESAN INTERVJU ŠUMAHEROVOG BLISKOG PRIJATELJA: Korina je zbog Mihaela postala ZATVORENICA! Uništila je svoj život!

Ostali sportovi -

Edi Džordan, irski biznismen i osnivač bivše ekipe u Formuli 1 "Jordan Grand Prix", u jednom potresnom intervjuu koji je dao za "Sun" govorio je o svom prijatelju Mihaelu Šumaheru i njegovoj supruzi Korini.

Nakon stravične nesreće koju je doživeo na skijanju krajem 2013. godine, sedmostruki šampion Formule 1 potpuno je izolovan od javnosti. Njegovo zdravstveno stanje gotovo čitavu deceniju je pod velom misterije, jer zvaničnih medicinskih izveštaja nema. Šumaher je zbog teških povreda glave šest meseci bio u indukovanoj komi, nakon toga je prebačen na kućno lečenje i godinama se nalazi u porodičnoj vili na jezeru Ženeva.

Niko osim najbližih članova porodice i prijatelja ne zna kakvo je njegovo zdravstveno stanje.

Edi Džordan ne krije da se divi Mihaelovoj supruzi Korini koja se neverovatno žrtvovala zbog slavnog sportiste.

Edi je izjavio da su borba i pritisak sa kojim se suočava Korinu pretvorili u "zatvorenicu".

"Prošlo je gotovo deset godina kako Korina nije mogla otići na zabavu, na ručak... Živi kao zatvorenica jer bi svi sa njom hteli da razgovaraju o Mihaelu u momentu kada je ne treba svaki put podsećati na to", kaže Džordan.

Mihaelov prijatelj ne zamera Korini što mu ne dozvoljava da ga poseti.

"Privatnost je jako važan aspekt za život. Korina je postavila neka pravila. Poznajem je jako dobro, ona je ljupka žena i poznavao sam je kada se udala za Mihaela. U dobrim smo odnosima", kaže Edi i dodaje:

"Na početku sam se trudio da posetim Mihaela, ali Korina je odbila i to s pravom jer previše ljudi je želelo da ga vidi. Žan Tod je dobio privilegiju da ga poseti zbog toga što su bili jako bliski u Ferariju, što je potpuno razumljivo. Nisam mogao otići do njega, rekli su mi: 'Edi, volimo te, ali potrebna nam je privatnost i zaštita za Mihaela'".

Edi Džordan vodio je tim "Jordan" od 1991. do 2005. godine i upravo on dao je tada mladom 22-godišnjem vozaču priliku da debituje u F1.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track