VISOKO PRIZNANJE ZA PROFESORE ŽIVKOVIĆA I STANKOVIĆA: Za izuzetan razvoj sporta i fizičkog vaspitanja!
Foto: Privatna Arhiva

svaka čast

VISOKO PRIZNANJE ZA PROFESORE ŽIVKOVIĆA I STANKOVIĆA: Za izuzetan razvoj sporta i fizičkog vaspitanja!

Ostali sportovi -

Na Kopaoniku je 23. marta počela je sa radom deseta međunarodna naučna konferencija "Antropološki i teo- antropološki pogled na fizičke aktivnosti", koju je organizovao Fakultet za sport i fizičko vaspitanje Leposavića iz Univerziteta u Prištini sa privremenim sedištem u Kosovskoj Mitrovici. Rad konferencije je otvorio Milan Pašić, pomoćnik ministra prosvete u Vladi Republike Srbije.

U radu konferencije učestvuje oko sto univerzitetskih profesora i stručnjaka iz oblasti sporta i fizičkog vaspitanja iz 12 evropskih zemalja, među njima su i ugledni sportski funkcioneri u različitim evropskim asocijacijama, među kojima je i prof. dr Branislav Antala, potpredsednik Međunarodne federacije za sport i fizičko vaspitanje (FIEP).

Na svečanom otvaranju rada konferencije, povodom stogodišnjice od osnivanja. Međunarodne federacije za sport i fizičko vaspitanje, prof. dr Branislav Antala je uručio visoko priznanja prof. dr Nenadu Živanoviću, profesoru Fakultet za sport i fizičko vaspitanje iz Niša i prof. dr Veroljubu Stankoviću, prodekanu Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje iz Leposavića, za izuzetan doprinos u razvoju sporta i fizičkog vaspitanja, kao i za rad ove međunarodne organizacije.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track