ALONSO RASKINUO SA DEVOJKOM, ALI NJIH DVOJE OSTAJU ZAJEDNO: Španac je veliki ljubavnik, saznajte ko je bio u njegovom AKVARIJUMU
Foto: Printskrin/Instagram

kao kazanova

ALONSO RASKINUO SA DEVOJKOM, ALI NJIH DVOJE OSTAJU ZAJEDNO: Španac je veliki ljubavnik, saznajte ko je bio u njegovom AKVARIJUMU

Ostali sportovi -

Dvostruki svetski šampion u Formuli 1 Fernando Alonso sjajno je započeo sezonu u Formuli 1. Ali...

Fernando Alonso
foto: Gongora/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Umesto da mediji pišu o njegovom vozačkom umeću i neverovatnom iskustvu, jer je sa 41 godinom jedan od najstarijih u Formuli 1, Fernando Alonso pažnju medija privlači svojim privatnim životom. Od ove sezone Španac sedi u bolidu Aston Martina i najprijatnije je iznenađenje na početku takmičarske godine.

Prošlog vikenda Španac je bio treći na Velikoj nagradi Australije, domogao se svoj 101 podijuma, a već danas objavio je javno da je raskinuo vezu sa svojom devojkom Andreom Šlager, inače novinarkom i TV reporterkom sa trka Formule 1.

- Želimo sve da obavestimo da je naša veza gotova. Imali smo sreću da se zajedno fantastično provodimo. I nastavićemo da bude zajedno, ali u drugačijem obliku - objavili su zajedničko saopštenje Fernando i Andrea u čijem nastavku stoji:

- Kao što ste verovatno videli, nastavili smo da radimo zajedno na stazi i van nje na raznim projektima. I nastavićemo to da radimo sa velikom ljubavlju i poštovanjem jedno prema drugom.

Fernando Alonso je dugi niz godina u Formuli 1 bio poznat po svojim ljubavnim aferama. Godine 2006. Španac se oženio sa Rakel del Rosario, pevačicom grupe "El Sueno de Morfeo". Brak je trajao pet godina, sve dok Alonso nije upoznao švajcarsku manekenku ruskog porekla Kseniju Čumičevu.

Nedelju dana nakon što je objavljena fotografije Alonsa i lepe Ruskinje u zagrljaju, pokrenuta je brakorazvodna parnica sa Rosario. Mada je Španac uveravao novinare da nije prevario bivšu suprugu, jer njih dvoje mesecima ne žive zajedno.

Fernando je proveo manje od godinu dana sa Čumičevom, a onda je upoznao još jednu Ruskinju, Dariju Kapustinu. Upoznali su se na Velikoj nagradi Japana, a zvanično je njihova veza otpočela u leto 2012.

Manekenka je vodila vozača Formule 1 u rodni Vladivostok, a on se od nje nije rastajao ni tokom testova u ekipi Ferari. Fernando je naučio nekoliko ruskih reči i čak je na društvenim mrežama delio ftoke kako uživa u ruskoj sauni. Ali, ova ljubavna romansa završila se 2014. godine.

Čim je prešao u ekipu Meklaren Fernando Alonso je našao novu devojku, novinarku Laru Alvarez. Poklonio joj je i verenički prsten, ali je venčanje otkazano u poslednjem trenutku. Navodno, Španac se požalio na nemogućnost zajedničkog druženja i česta putovanja.

Nakon raskida sa Alvarezom, Alonso je prešao na finalistkinju za Mis Italije Lindu Morseli. Bili su zajedno nekoliko godina, a onda je Linda prekinula vezu i otišla u naručje argentinskog glumca Benhamina Alfonsa.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track