NOVAKU SE POKLONIO NAJPERSPEKTIVNIJI VOZAČ FORMULE 1: Neverovatno je gledati ovog čoveka, kako radi ono u čemu je najbolji
Foto: Printskrin/Instagram

video uzora

NOVAKU SE POKLONIO NAJPERSPEKTIVNIJI VOZAČ FORMULE 1: Neverovatno je gledati ovog čoveka, kako radi ono u čemu je najbolji

Ostali sportovi -

Novak Đoković pleni harizmom i pojavom bilo gde da se pojavi. Pa, tako i na turniru u Monte Karlu, gde ima ambicije da sovoji masters.

Džordž Rasel
foto: Printskrin/Instagram

Posle meča i pobede nad Rusom Ivanom Gakovom u Monaku, Novak Đoković posle meča proveo je nekoliko trenutaka sa najtalentovanijim vozačem Formule 1 Džordžom Raselom.

Mladi Englez je veliki navijač srpskog tenisera, a posle meča i slikanja sa svojim sportskim uzorom nije krio oduševljenje.

- Kakav neverovatan dan?! Gledati ovog čoveka kako radi ono u čemu je najbolji. Hvala što je odvojio vreme za ovaj trenutak - napisao je Džordž Rasel na svojoj instagram stranici.

Džordž Rasel ima 25 godina, rođen je u mestu Kings Lin u Norfolku. Bio je šampion Formule 2 i Formule 3, a od 2019. godine je zvanično u Formuli 1, kada je debitovao za tim Vilijams. Dve godine pre toga, postao je test vozač ekipe Mercedes.

Do sada je vozio na 85 trka i ostvario jednu pol poziciju i pobedu, na VN Mađarske i VN Brazila. Trenutno je Džordž Rasel sedmi u generalnom plasmanu, sa 18 bodova posle odvezene tri trke.

Džordž Rasel
foto: AP

Pored tenisa, Džordž Rasel obožava fudbal i veliki je navijač Vulverhemprona, člana Premijer lige.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track