KREĆE LAVINA, ŽELJKO IDE NA FAJNAL FOR, FUDBAL SE DIŽE! Neverovatne emocije Janića posle osvajanja titule: Puno mi je srce!
Foto: Printscreen

ISTORIJSKA SEZONA

KREĆE LAVINA, ŽELJKO IDE NA FAJNAL FOR, FUDBAL SE DIŽE! Neverovatne emocije Janića posle osvajanja titule: Puno mi je srce!

Ostali sportovi -

Odbojkaši Partizana osvojili su titulu prvaka Srbije, pošto su u Novom Sadu pobedili Vojvodinu rezultatom 3:1 i tako slavili u finalnoj seriji plej-ofa Superlige Srbije.

Trener Partizana Bojan Janić rekao je da mu je žao što se istorijska sezona u kojoj su crno-beli osvojili tri trofeja završila i istakao da se nada da će ovaj uspeh odbojkaša preneti i na ostale sportove.

"Sve što bih rekao sad je suvišno. Prvi utisci su takvi da mi je žao što se ova sezona završila, voleo bih da traje još tri godine, toliko smo uživali. Voleo bih da akcenat bude na igračima, oni su heroji ovi sezone. Moram da im skinem kapu i čestitam na svemu", rekao je Janić za Arenu sport posle utakmice.

Crno-beli su osvojili 12. titulu prvaka u istoriji kluba, prvu od 2011. godine i tako sezonu zaokružili "triplom krunom" pošto su ranije trijumfovali i u Kupu i Superkupu Srbije. Partizan je, takođe, prekinuo šestogodišnju dominaciju Vojvodine.

"Sad kreće lavina. Sada će Željko (Obradović) da ode na fajnal-for (Evrolige), fudbal se diže sigurno pre ili kasnije...", rekao je Janić.

On je naveo i da ova titula sa Partizanom ne može da se poredi ni sa čim što je u karijeri uradio kao igrač.

"Za mene lično je ovo najveća moguća stvar, pogotovo što je Partizan kao sportsko društvo u krizi poslednjih X godina. Puno mi je srce", istakao je Janić.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track