HRVAT ĆE OVE BATINE PAMTITI DO KRAJA ŽIVOTA: Bio veliki favorit, a "popio" brutalan NOKAUT! Mučenik nije znao šta ga je snašlo!
Foto: Printscreen

ovo je bolelo

HRVAT ĆE OVE BATINE PAMTITI DO KRAJA ŽIVOTA: Bio veliki favorit, a "popio" brutalan NOKAUT! Mučenik nije znao šta ga je snašlo!

Ostali sportovi -

Švedski MMA borac Sebastijan Kadestam napravio je veliku senzaciju, pošto je savaladao favorizovanog Hravata Roberta Soldića u "ONE Championship" MMA promociji.

Soldić, koga su mnogi kao šampiona KSW organizacije videli u UFC odlučio je da se oproba u singapurskoj "ONE FC" i doživeo je veliki šok.

Hrvat je potpuno neočekivano dobio žestoke batine od autsajdera Kadestama.

Soldić je bio agresivan od samog starta, napadao je rivala, ali Kadestam je u drugoj rundi napravio veliko iznenađenje. Sevnuo je levi aperkat i Hrvat je završio prvi put na podu. Ustao je odmah, ali Kadestam je istog momenta krenuo u ofanzivu. Još jednom ga je poslao na pod, a onda ga je zasuo brutalnim udarcima i dva puta slao u nokdaun. Na 45 sekundi pre kraja runde sudija je bio prinuđen da prekine borbu nakon jednog brutalnog udarca Šveđanina.

"Soldić je povređen, Kadestam je namirisao krv. Soldić je opet dole, pokušava da ustane, Kadestam napada i opet je Soldić na podu. Gotovo je! Kadestam je šokirao svet" urlao je uzbuđeni komentator meča.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track