POVEĆALA JE GRUDI I OSVOJILA SRCE JEDNOG OD NAJBOLJIH SPORTISTA NA PLANETI: Ko je Slovakinja koja je zamenila zanosnu ŽIZEL?!
Foto: KCS Presse / MEGA / The Mega Agency / Profimedia, Printskrin/Instagram

afera

POVEĆALA JE GRUDI I OSVOJILA SRCE JEDNOG OD NAJBOLJIH SPORTISTA NA PLANETI: Ko je Slovakinja koja je zamenila zanosnu ŽIZEL?!

Ostali sportovi -

Tom Brejdi, jedan od najboljih sportista na svetu ne može bez lepih žena.

Tom Brejdi
foto: Douglas R. Clifford / Zuma Press / Profimedia

Legendarni kvoterbek u NFL ligi Tom Brejdi u oktobru 2022. godina razišao se sa suprugom, bivšom manekenkom Žizel Bundšen. Međutim, Amerikanac nije bio dugo sam. Njegovo srce osvojila je lepa Slovakinja Veronika Rajek, koja je skoro dve decenije mlađa od njega.

Žizel Bundšen, Tom Brejdi
foto: Profimedia

Tom Brejdi (45) se nedavno povukao iz NFL lige, posle 23 godine profesionalne karijere. Od 2000. do 2019. igrao je za tim Nju Ingland, a od 2020. za Tampa Bej. Pet puta je bio MVP Superboula i tri puta MVP regularne sezone.

Tom Brejdi
foto: Image Press Agency / ddp USA / Profimedia

Tom Brejdi i Žizel Bundšen rastali su se posle 16 godina, a razlog za razvod bio je njegov povratak u sport. To Brazilka nije mogla da podnese. Vest o njihovom razlazu bila je jedna od najčitanijih u svetu više nedelja.

Veronika Rajek
foto: Printskrin/Instagram

Sada su američki mediji počeli da pišu o novoj romansi američkog kvoterbeka, sa slovačkom manekenkom Veronikom Rajek (27). Navodno imali su ljubavnu aferu, ali je nepoznato da li su ostali zajedno.

Veronika je pratila Toma na utakmicama u poslednjoj sezini, redovno se fotografišući u njegovom dresu. Za medije je rekla da je samo Brejdijev veliki navijač i obožavalac.

Posebno što je Veronika Rajek i dalje zvanično u vezi sa Viktorom Rajekom, za koga se udala 2019. godine. Njen suprug je poslovni čovek iz Beča.

Plavokosa i zgodna Veronika Matušova rođena je u Slovačkoj, u mestu Vranov. Sa osam godina počela je da se bavi atletikom, ali je potom napustila sport zbog povrede.

Nedavno je u jednoj ispovesti otkrila da je u pubertetu bila zlostavljana od vršnjaka. Maltretirali su je u razredu u gimnzaiji u Košicama, govoreći da je "ravna kao daska" i nazivali je "žirafom". Samo zato što je imala ravne grudi i bila visoka.

Veronika Rajek je osoba koja ume da se dobro našali. U jednom podkastu, kada su je pitali za grudi, rekla je da se tokom jednog raspusta u srednjoj školi desilo čudo.

Bila je kod bake i deke na odmoru, radila poslove u polju i voćnjaku. Slobodno vreme kako kaže Veronika, koristila je da pije domaće pivo i sunča se gola. I eto, od toga su joj porasle grudi, pa je više u društvu nisu doživljavali kao "muškaraču".

Nikada nije pričala o estetskim korekcijam na telu, mada se prepostavlja da je uvećala grudi hiruškim putem, s obzirom na mere 91-61-91.

Kao model Veronika se prijavila na takmičenje za lepotu, Mis leta Slovačke 2015. i osvojila drugo mesto, a bila je učesnica Mis Slovačke godinu dana kasnije. Visoka je 181 centimetar i teška 57 kilograma.

Posle toga počela je da gradi karijeru manekenke, a vrlo brzo dospela je na piste mode u Milanu i Parizu. Radila je kao model za velike brendove kao što su "Dolce Gabanna", "Vera Vang" i "Bluemarine".

Završila je fakultet i magistrirala na poslovnoj ekonomiji.

Vrlo brzo je shvatila koliko je važno biti aktivan na društvenim mrežama. Njeni neverovatne i zadivljujuće objave o načinu života i modi na Instagramu doneli su joj veliku popularnost, tako da je za kratko vreme stekla ogroman broj obožavalaca.

Godine 2015. Veronika je napravila svoj nalog na Instagramu i počela da objavljuje fotke. Trenutno ima preko četiri miliona pratilaca na platformi. Samo od društvfenih mreža godišnje zarađuje 1.000.000 dolara.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track