JERUSALIM - MAGIČNI GRAD! Angelina Topić blista od sreće posle ZLATA na EP: Htela sam da pokažem koliko mogu i to sam uradila
Foto: Printscreen

ATLETIKA

JERUSALIM - MAGIČNI GRAD! Angelina Topić blista od sreće posle ZLATA na EP: Htela sam da pokažem koliko mogu i to sam uradila

Ostali sportovi -

Srpska atletičarka Angelina Topić osvojila je zlatnu medalju u skoku uvis na Evropskom prvenstvu za starije juniore u Jerusalimu.

Topić je pobedila skokom od 1,90 metara.

"Evo nas opet u ovom magičnom gradu, samo godinu dana i po kasnije, još jedna zlatna medalja za mene, za moj klub, za moju zemlju... Ovo takmičenje sam željno iščekivala, želela sam da pokažem šta i koliko mogu i upravo sam to uradila", rekla je Topićeva nakon osvajanja zlata, pa nastavila:

"Volela bih da sam mogla da skočim malo više, ali moj trener je rekao da idem da se odmorim jer nas sutra čeka finale skoka u dalj. Ovo takmičenje je prvo veliko takmičenje u kojem se takmičim u dve discipline", rekla je Angelina.

U četvrtak je poslednji dan takmičenja, a nastupiće troje srpskih atletičara.

Topić će od 8.15 učestvovati u finalu skoka udalj, Nikola Kostić će od 16.45 trčati finale trke na 400 metara s preponama, dok će Adriana Vilagoš učestvovati u finalu bacanja koplja od 18.27.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track