"KO GOD HOĆE DA SE BAVI SPORTOM, IMAĆE USLOVE ZA TO" Predsednik SSS Davor Štefanek dao obećanje tokom posete Gornjem Milanovcu
Foto: SSS

misija

"KO GOD HOĆE DA SE BAVI SPORTOM, IMAĆE USLOVE ZA TO" Predsednik SSS Davor Štefanek dao obećanje tokom posete Gornjem Milanovcu

Ostali sportovi -

Tamo gde malo fali, Sportski savez Srbije uskače da pomogne i nastavlja da deli sportsku opremu i rekvizite opštinama, klubovima, školama sa mnogo dece.

Ovoga puta predsednik SSS Davor Štefanek, generalni sekretar Goran Marinković i član UO SSS Goran Ivanović posetili su Pranjane, selo sa najvise dece po glavi stanovnika u opštini Gornji Milanovac. Ovom prilikom na terenu FK Brezak okupilo se i staro i mlado.

Predsednik opštine Gornji Milanovac Dejan Kovačević i čovek koji je proslavio ovo mesto, novinar Gvozden Nikolić i predsednik MZ Pranjani Radovin Veselinović ugostili su delegaciju SSS. Meštani su upoznali Štefaneka sa tradicijom ovog sela i istakli da deca vole sport i bave se njime. Zato je Sportski savez Srbije doneo lopte, dresove, trenerke, lopte i ostale rekvizite za OŠ "Ivo Andrić" i FK Brezak.

Sportski savez Srbije, Gornji Milanovac
foto: SSS
1 / 3 Foto: SSS

- Zahvalio bih se predsedniku Sportskog saveza Srbije Davoru Štefaneku, generalnom sekretaru Goranu Marinkoviću na poseti i ponovnoj pomoći našoj opštini. Nadam se da će deca koristiti ove sportske rekvizite i da ćemo se ponositi njima što izrastaju u dobre ljude i uspešne sportiste - rekao je predsednik opštine Dejan Kovačević.

Ovo selo poznato je po saboru najboljih violinista, a nadamo se uskoro i po uspešnim sportistima.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track