BATALILA SPORT DA BI PRODAVALA PRIVATNE SNIMKE: Pogledajte zašto je za jedan dan ZARADILA VIŠE nego za celu karijeru (FOTO)
Foto: Instagram/paigevanzant_exclusive

POGLEDAJTE ZAŠTO

BATALILA SPORT DA BI PRODAVALA PRIVATNE SNIMKE: Pogledajte zašto je za jedan dan ZARADILA VIŠE nego za celu karijeru (FOTO)

Ostali sportovi -

Bila je jedna od najvrelijih dama u oktagonu, a napustila ga je kako bi se posvetila sajtu za odrasle.

Pejdž Vanzant je Amerikanka koja je napustila UFC i započela karijeru na "Onli Fansu" i tako postala jedna od mnogih sportistkinja koja je odlučila da to uradi.

Sudeći prema njenim rečima, prilično joj dobro ide.

"Mislim da sam zaradila više novca za 24 časa na "Onli Fansu" nego za čitavu karijeru u borilačkom sportu", poručila je tokom gostovanja u jednom podkastu.

Prema određenim informacijama zaradila je 564,500 dolara, dok se borila u UFC, a možemo samo da nagađamo koliko onda novca dobija danas.

Pejdž je veliku popularnost stekla tokom MMA karijere, kako je i ranije volela da provocira objavama na društvenim mrežama, nije ni čudno što je tu popularnost prenela na sajt za odrasle gde je očigledno veća publika, ili barem, publika koja je spremna da plaća pretplatu na mesečnom nivou kako bi za uzvrat dobila vrele snimke i fotografije.

Nalog je otvorila u martu 2021. godine, a poslednju borbu imala je u julu iste godine. Uprkos tome napredovala je na Instagramu gde je prati preko 3,2 miliona ljudi.

1 / 7 Foto: Instagram

Tamo je podelila svoje reči o zaradi na "Onli Fansu" kako bi još jednom reklamirala nalog.

"Pogledajte zašto sada više zarađujem", poručila je ona.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja