PARTIZAN SE POJAČAVA: Vuk Drašković na Banjicu stiže iz Kragujevca
Foto: VK Radnički

PARTIZAN SE POJAČAVA: Vuk Drašković na Banjicu stiže iz Kragujevca

Ostali sportovi -

Pet godina je prošlo od poslednjeg trofeja Vaterpolo kluba Partizana, ujedno duple krune, ali na Banjici se nadaju da bi mogli koliko-toliko da ugroze moćni Novi Beograd i kragujevački Radnički. Zato pokušavaju da formiraju što bolji tim, pa su u skladu s tim baš iz Šumadije doveli pojačanje, prenosi Sportklub.

U pitanju je Vuk Drašković, povremeni reprezentativac Crne Gore. Momak koji pokriva zgodnu stranu, a može da se snađe kao bek, stiže u Beograd posle samo nekoliko meseci provedenih u Kragujevcu, koji ga je početkom 2023. godine doveo s namerom da zameni Marka Radulovića, kad je ovaj prešao u ekipu Živka Gocića.

Drašković je ranije nosio kapicu Primorca, gde se afirmisao i stigao do statusa mladog reprezentativca Crne Gore, s kojom je bio treći na Svetskom prvenstvu u Pragu. To iskustvo i realizatorske sposobnosti trebalo bi da budu adut u ekipi Miloša Korolije.

Pre Draškovića, crno-beli su doveli golmana Novog Beograda Žoao Pedra i ruskog centra Zamira Mirzijeva, dok se u klub, posle francuske epizode, vraito Petar Popović. Čeka se potpis talentovanog Džajdena Kutajara sa Malte.

Početak novog prvenstva Srbije zakazan je za 16. septembar.

(Kurir.rs/Sport klub)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track