VELIKA TRAGEDIJA U HRVATSKOJ: Pijani vozač usmrtio mladu rukometašicu!
Foto: Printskrin

tuga

VELIKA TRAGEDIJA U HRVATSKOJ: Pijani vozač usmrtio mladu rukometašicu!

Ostali sportovi -

Maja Zorica mlada hrvatska rukometašica preminula je od posledica saobraćajne nesreće u Dicmu pored Splita.

Utvrđeno je da je 44-godišnji muški vozač, koji je upravljao drugim vozilom, bio pijan kada je ušao u suprotnu traku i sudario se sa vozilom u kom su bile tri devojke. Na taj način je usmrtio mladu rukometašicu.

"S tugom u srcima i nevericom, primili smo vest o tragičnoj smrti naše rukometašice Maje Zorice, igračice ŽARK Splita. U mislima i molitvama smo s obitelji, saigračicama, prijateljima iz ŽARK Splita i svima onima u čijim životima ostaje neizbrisiv trag i večna uspomena na nasmejano lice naše sportiskinje. Iskreno saučešće Hrvatskog rukometnog saveza i cele rukometne porodice. Počivala u miru" objavio je Hrvatski rukometni savez.

Oglasili su se i iz kluba za koji je igrala i u žalosti izjavili saučešće porodici.

- Tužnim i slomljenim srcem javljamo da nas je naša igračica, Maja Zorica, nakon tragične nesreće napustila u 18. godini života. Ugasilo se srce našeg velikog borca. Saosećamo s porodicom i šaljemo iskreno saučešće bližnjima. Njen plemeniti i snažni duh, pun životne radosti i ljubavi, zauvek će ostati u našim srcima, mislima i molitvama. Anđele naš, počivaj u miru - objavilo je klub.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track