"DOĐITE DA UPOZNATE SVOJE IDOLE" Davor Štefanek: Od petka do nedelje najbolje što Srbija ima na Sajmu sporta na Adi Ciganliji
Foto: Kurir TV

sajam sporta

"DOĐITE DA UPOZNATE SVOJE IDOLE" Davor Štefanek: Od petka do nedelje najbolje što Srbija ima na Sajmu sporta na Adi Ciganliji

Ostali sportovi -

Sportski savez Srbije, uz podršku Ministarstva sporta, tradicionalno u septembru svake godine, organizuje Sajam sporta kao najveću sportsku manifestaciju koja veliča sport, prave vrednosti i zdrav način života.

Ovogodišnji Sajam sporta održava se na Adi Ciganliji od 22.do 24. septembra pod sloganom SPORT JE RADOST.

Sajam sporta
foto: Kurir TV

Novinar jutarnjeg programa Kurir TV Redakcija Saša Dobrijević ovim povodom razgovarao je sa predsednikom Sportskog saveza Srbije Davorom Štefanekom.

- Na ovom Sajmu sporta možemo da očekujemo naše najbolje sportiste i zato je slogan sajma radost. Naši najmlađi će na ovoj manifestaciji moći da upoznaju svoje idole. Sajam sporta se održava od 22. do 24. septembra na Adi Ciganliji. Otvaranje je u petak u 12 časova, očekuje nas veliki broj naših sportista i pozivam sve ljubitelje srpskog sporta i svu decu koja vole sport da upoznaju svoje idole - rekao je Štefanek.

Davor Štefanek
foto: Kurir TV

Sportski davez Srbije je ove godine sa velikim uspehom organizovao niz aktivnosti i događaja, a Štefanek posebno ističe sledeća dostignuća.

02:44

DOĐITE DA UPOZNATE SVOJE IDOLE Davor Štefanek: Od petka do nedelje najbolje što Srbija ima na Sajmu sporta na Adi Ciganliji

- Zaista sam zadovoljan ne samo 2023. nego sve ove godine otkako sam sportski radnik i na čelu Sportskog saveza Srbije. Sa svojim timom ljudi, uspeli smo da organizujemo brojne manifestacije, obišli veliki broj gradova, posetili naše sportske saveze širom Srbije. Najponosniji sam jednim projektom, a to su Seoske igre SSS kojima smo oduševljeni. Nastale su pre pet godina na moju ideju, a ove godine je učestvvalo 40 opština, sa oko 250 sela. Glavna stvar i glavna manifestacija je ovaj 12. međunarodni sajam sporta - istakao je Štefanek.

Kurir.rs

Bonus video:

00:50

Aleksa Avramović na dočeku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track