"NAPUMPANE USNE PLAĆA NASILNIK, A ONA GLUMI ŽRTVU" Spominjala SRBE I VRBE, sad oplela po ženi koju je PRETUKAO hrvatski rukometaš!
Foto: Printscreen YouTube/Projekt Velebit

skandalozno

"NAPUMPANE USNE PLAĆA NASILNIK, A ONA GLUMI ŽRTVU" Spominjala SRBE I VRBE, sad oplela po ženi koju je PRETUKAO hrvatski rukometaš!

Ostali sportovi -

Ivona Milinović, bivša odbornica HDZ u Rijeci koja je izbačena iz stranke zbog skandaloznih izjava o Srbima koji žive u Hrvatskoj, stala je u odbranu hrvatskog rukometaša Denisa Buntića koji je nedavno uhapšen zbog nasilja u porodici i neovlašćenog držanja oružja.

Podsetimo, Klara Buntić otkrila je javnosti da ju je suprug pretukao u subotu. Ona je nasilje prijavila policiji i rukometaš je uhapšen, a nakon pretresa u njegovoj kući pronađen je arsenal oružja.

Bivša odbornica HDZ-a na svom Fejsbuk profilu objavila je šokantan komentar o ovom slučaju.

"Danas više ne smeš da kažeš da postoje nasilne žene i žene koje su spremne svima da unište živote ako nije po njihovom. Odmah podržavaš nasilje. Čak i ako postoji dokaz o tome da lažu", istakla je Milinovićeva.

Denis Buntić, rukomet
foto: CHRISTOPHE SIMON / AFP / Profimedia

Osvrnula se na slučaj Denisa Buntića i prokomentarisala audio snimak nasilja koji je objavila u javnost supruga bivšeg rukometaša.

"Ima jedan sada aktuelan slučaj gde žena tvrdi da je jedva izvukla živu glavu i pobegla kroz balkon. Njen "dokaz" je audio snimak. Slušanjem snimka ne znaš ko koga tu tuče, ali jasno čuješ da 10 minuta muž ženi govori da izađe i iseli se iz kuće i da mu je dosta njenih incidenata", kaže hrvatska političarka i dodaje:

"A ona loše glumata i vrišti "aj, aj, ne udaraj me", on puno iskrenije zvuči kada pita "ma ko te udara". Inače snimak jasno pokazuje da je ljuta jer je ostao tri sata napolju, i kad mu smašta snimanje sama govori: "E sad ćeš da vidiš svog Boga". Baš tako se usude da se ponašaju žrtve nasilja. Inače, nema utvrđenih povreda, a kao mlatio ju je tip od 130 kilograma".

Ivona Milinović
foto: Facebook

Osvrnula se i na tvrdnje Klare da je pet godina trpela nasilje u porodici.

"Kaže da je pet godina tuče, ali trpela je to jer ne može preko noći da prestane da ga voli. Na njenim društvenim mrežama izjave pune ljubavi, "srce moje, ljubav moja", Luj Viton torbice i napumpane usne koje nasilnik plaća", ističe bivša članica HDZ-a.

"Dobro, ima i par slika deteta iz bivšeg braka koje je bez problema ostavila bivšem mužu. Da se bar borila za svoje dete iz bivšeg braka upola koliko se potrudila iscenirati ulogu žrtve dugogodišnjeg nasilja", dodala je Ivona.

Na kraju svoje šokantne objave istakla je sledeće:

"Zbog ovakvih žrtvama nasilja neretko niko ne veruje, a mediji propuštaju nelogičnosti njenih izjava i snimka koji im je dala. Nije sposobna ni da odglumi. Ali ni ne treba, jer danas se ionako sudi bez suda", zaključila je Ivona Milinović.

IZBAČENA IZ HDZ

Ivona Milinović dospela je u žižu javnosti zbog skandaloznog komentara o pripadnicima srpske nacionalne manjine u Hrvatskoj.

Ona je jednoglasno izbačena iz HDZ nakon sramne izjave koju je dala gostujući u jednoj popularnoj emisiji.

Podsetimo, komentarisala je sramotnu pesmu Torcide o Rijeci, pa je rekla kako vrbe za Srbe nisu potrebne Rijeci, već možda nekim dalmatinskim selima u kojima ih ima više.

"Gradu Rijeci ne trebaju vrbe, jer tamo ima smo 6 posto Srba. Možda trebaju po nekim selima Dalmaciji gde ih je 40 posto" izjavila je bivša odbornica grada i predsednica lokalnog odbora HDZ-a za nacionalne manjine gostujući u desničarskoj emisiji "Podcast Velebit"

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track