VIŠESTRUKI EVROPSKI ŠAMPION U KANALU! Mališani umesto da PLIVAJU, u bazenu trče - direktor kluba objasnio o čemu se tačno radi!
Foto: Pritnscreen

VATERPOLO

VIŠESTRUKI EVROPSKI ŠAMPION U KANALU! Mališani umesto da PLIVAJU, u bazenu trče - direktor kluba objasnio o čemu se tačno radi!

Ostali sportovi -

Snimak u kojem mladi vaterpolisti Partizana treniraju u praznom bazenu izazvao je mnoštvo negativnih reakcija na društvenim mrežama.

U bazenu na Banjici nema vode, trener je dao znak pištaljkom, a mališani su umesto plivajući bazen - pretrčali!

Već godinama unazad najtrofejniji srpski klub nalazi se u velikim problemima, a rešenja nema ni na vidiku.

- Partizan ne trenira na Banjici od 26. jula, dok je snimak na kome se vidi da deca trče u praznom bazenu nastao pre desetak dana. Bazen nije u vlasništvu VK Partizan, već pripada SC Voždovac. Na sastanku sa gradonačelnikom dogovoreno je da Partizan dobije 130 sati u kvartalu za trening. Postoji mogućnost da se mali bazen stavi u funkciju mlađih kategorija. Prvi tim je već počeo sezonu, igrao Evrokup, ali i pored dobrih partija nije uspeo da se domogne grupne faze. Dugujem veliku zahvalnost gradonačelniku, koji je jedini pozvao i pitao za stanje u klubu - rekao je direktor VK Partizan Nikola Kuljača za Telegraf.

Crno-beli su sedam puta bili prvaci Evrope, a 27 puta su bili šampioni Srbije i 24 puta su osvojili Kup Srbije.

(Kurir sport/Telegraf)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track