TUGA DO NEBA! Preminuo čuveni Amerikanac: Imao je samo 42 godine, porodica posle smrti povukla POTEZ koji je sve OSTAVIO BEZ REČI!
Foto: Adam Glanzman / Getty images / Profimedia

da se naježiš

TUGA DO NEBA! Preminuo čuveni Amerikanac: Imao je samo 42 godine, porodica posle smrti povukla POTEZ koji je sve OSTAVIO BEZ REČI!

Ostali sportovi -

Čitava Amerika ostala je u suzama posle vesti da je preminuo Kris Snou, jedan od najuticajnijih ljudi u svetu bejzbola.

On je bio asistent generalnog menadžera Kalgari Flejmsa, kluba iz NHL lige, a preminuo je u subotu od posledica "katastrofalne povrede mozga". Ranije tokom nedelje doživeo je srčani zastoj, bio je na aparatima za održavanje u životu, ali nije uspeo da se izvuče.

Tragične vesti podelila je njegova supruga Kelsi Snou koja je istakla i da će porodica povući potez koji je, na kraju, sve ostavio bez reči. Naime, organi Krisa Snoua biće donirani kako bi se bar nekom pomoglo.

- Danas smo se poslednji put zagrlili Krisa i rekli zbogom dok je išao da četiri osobe daruju životom donirajući svoje bubrege, jetru i pluća. Duboko smo slomljeni i ponosni. U životu i u smrti, Kris nikada nije prestao davati. Koračamo napred s njegovim svetlom koje nas vodi - istakla je Kelsi Snou.

Kris Snou je vodio bitku sa ALS-om od 2019. godine, a u svetu bejzbola bio je jedno od najmoćnijih imena.

Davne 2011. godine stigao je u Kalgari Flejmse i postepeno je napredovao do mesta asistent generalnog menadžera, a od 2006. do 2010. bio je direktor operacija u hokeju za ekipu Minnesota Vajld.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track