ĐEKIĆ ŽELI DA SE NAMETNE ĐERONI: Trudiću se da budem na spisku putnika za Nemačku
Foto: RSS

U dobroj formi

ĐEKIĆ ŽELI DA SE NAMETNE ĐERONI: Trudiću se da budem na spisku putnika za Nemačku

Ostali sportovi -

Do odlaska u Sloveniju na prijateljski dvomeč u okviru EHF nedelje nacionalnih timova ostalo je svega nekoliko dana. Izabranici Tonija Đerone treniraju u punom kapacitetu u Sportskom centru FSS, ali i koriste priliku da se osveže od liga i takmičenja kojih su deo.

Jedan od onih koji se ističu dobrom formom je bek francuskog Kreteja, Đorđe Đekić.

”Osećam se super svaki put kada dođem ovde. Tvoji ljudi, tvoj grad, tvoji sunarodnici, maternji jezik - svega se čovek uželi. Prelepo je i uvek se radujem kada mogu da dođem i kada usledi poziv.”

O aktuelnoj sezoni, mnogo je toga reći, iako se igra svega dva meseca.

”S obzirom na sve okolnosti u klubu za koji igram, a koje nisu povoljne, mislim da nije loše. Mogao bih i bolje, prostora za napredak ima, ali zdrav sam, što je najbitnije, te mogu da pružim svoj maksimum. Težim ka tome da sa svakom utakmicom budem sve bolji, kako individualno, tako i da napredujemo kao ekipa.”

Da li se nada karti za EHF Euro?

”Apsolutno! Svi mi koji dolazimo ovde, ne dolazimo sa manjim očekivanjima od toga. Tu smo da pružimo najbolje od nas. Ako je to nešto što može da doprinese, što se uklapa u viziju selektora, ja sam presrećan. Ako ne, biću tu da dam podršku, da budem uz ove momke. Oni koji odu, daće sve od sebe na terenu, oni koji ne budu u Nemačkoj biće najvatreniji navijači, u to sam ubeđen.”

Kurir sport

Bonus video:

01:34

Ceca Kitić otvoreno o svojim počecima!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track