NESTVARAN SNIMAK VELIKE SPORTSKE ZVEZDE: Ubacio u kombi MILION DOLARA u novčanicama od 1 dolara i otišao u STRIPTIZ BAR! VIDEO
Foto: Screenshot

Hit

NESTVARAN SNIMAK VELIKE SPORTSKE ZVEZDE: Ubacio u kombi MILION DOLARA u novčanicama od 1 dolara i otišao u STRIPTIZ BAR! VIDEO

Ostali sportovi -

Edžerin Džejms, nekada velika legenda NFL-a, objavio je nestvaran snimak kako u kombiju vozi milion dolara i odlazi u striptiz bar da sve potroši.

Novčanice su od jednog dolara.

On je prethodno iz banke podigao novac, napunio kombi i krenuo do krajnjeg odredišta. Slavni ranin bek Indijan Koltsa prethodno se vozao okolo s novcem.

Džejms je upravo u Koltsima proveo veći deo karijere. Ima i prsten Superboula iz 2006. godine. Pre tri godine je izabran u Kuću slavnih NFL-a. Tokom 11 godina u ovoj ligi je pretrčao 12.246 jardi i na 13. je mestu u istoriji.

Prema procenama, "težak" je oko 40 miliona dolara, pa mu ovo "milionče" ne znači previše.

Džejms trenutno živi u Majamiju. Otac je šestoro dece, od kojih je sin Eden krenuo tatinim stopama, a Edžerin junior se nameće kao velika košarkaška nada.

Otac je od para zarađenih u karijeri svojoj deci obezbedio školovanje na prestižnim univerzitetima, pa su sa te strane mirni.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track