VATRENA LATINA OD KOJE ZASTAJE DAH! Zbog VRELE Valeri svi žele da budu pored ringa: "OBARA" internet provokativnim fotkama! (FOTO)
Foto: Printscreen / Instagram / Valerie Loureda

"TEMPIRANA BOMBA"

VATRENA LATINA OD KOJE ZASTAJE DAH! Zbog VRELE Valeri svi žele da budu pored ringa: "OBARA" internet provokativnim fotkama! (FOTO)

Ostali sportovi -

Poslednjih nekoliko godina vlada velika ekspanzija za američkim rvanjem, sportom koji je veoma popularan u ovoj zemlji i koji privlači sve više i gledalaca i sportista.

Poslednja u nizu je Valeri Loureda, Amerikanka kubanskog porekla koja ima 25 godina i koja je posle samo pet borbi u MMA sveta odlučila da isti napusti. Nakon toga vrlo brzo je pristupila američkom rvanju i potpisala unosan ugovor sa najvećom organizacijom WWE.

Nastupaće pod imenom Lola Vajs, a u skladu sa tim po snimcima i objavama na instagramu vidi se da je veoma posvećena treninzima. A pomenute objave dovoljne su da zagolicaju i ovako bujnu maštu mnogim muškarcima. Dovoljno je da sami pogledate i da se uverite čime ova atraktivna Kubanka raspolaže, a brutalni mišići i atributi ostaviće mnoge bez reči.

Pogledajte i sami fotografije vatrene Latine od kojih zastaje dah:

1 / 11 Foto: Printscreen / Instagram / Valerie Loureda

A evo i nekih objava sa Instagrama:

Kurir sport

BONUS VIDEO:

00:42

Merenje pred boks meč Veljka Ražnatovića

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track