Britanski ambasador primio srpske olimpijce i paraolimpijce
Foto: KURIR

Britanski ambasador primio srpske olimpijce i paraolimpijce

Ostali sportovi -
Uspehe sportista u prestonici Velike Britanije pozdravili su i predsednik Olimpijskog komiteta Srbije Vlade Divac, kao i predsednik Paraolimpijskog komiteta Srbije Zoran Mićović

BEOGRAD - Ambasador Velike Britanije u Beogradu Majkl Devenport ugostio je danas olimpijce i paraolimpijce Srbije, povodom uspešno zavrsenih Olimpijskih i Paraolimpijskih igara u Londonu, kao i uspeha tima Srbije na tim manifestacijama.

Kko je saopšteno iz britanske ambasade, Devenport je srpskim sportistima čestitao na sjajnim rezultatima koje su postigli ovog leta u Londonu.

"Inspirisali ste milione ljudi širom sveta. Obradovali ste svoje sugrađane i zajednice. Doprineli ste jednom globalnom širenju pozitivnog duha i dobre volje", rekao je Devenport na svečanom prijemu u svojoj rezidenciji.

Svečanosti su osim olimpijaca i paraolimpijaca prisustvovali i brojni drugi sportisti, izveštači koji su bili akreditovani na Igrama, predstavnici kompanija, sponzora i institucija koji su podržali učešće tima Srbije u Londonu 2012.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track