VRELA PLAVUŠA PONOVO "UDARA": Jedna od NAJPROVOKATIVNIJIH žena u svetu sporta ostvarila ŽELJE I SNOVE navijačima (FOTO GALERIJA)
Foto: Touchlinepics / Alamy / Alamy / Profimedia

vraća se

VRELA PLAVUŠA PONOVO "UDARA": Jedna od NAJPROVOKATIVNIJIH žena u svetu sporta ostvarila ŽELJE I SNOVE navijačima (FOTO GALERIJA)

Ostali sportovi -

Bokserka iz Australije, Eboni Bridžis, ostvarila je želje i snove navijača širom planete i vratiće se u ring.

Eboni važi za jednu od najprovokativnijih žena u svetu sporta i njeni javni nastupi uvek izazovu veliku pažnju javnosti, posebno onog muškog dela. Sada će bokserka iz Australije ponovo "udarati", a protivnica će joj biti Avril Mati sa kojom će se boriti za titulu u IBF Bantam kategoriji.

Eboni Bridžis je srušila snove svih navijača kada je rekla da će se posle povrede povući iz sveta boksa, ali u 37. godini ponovo je rešila da obraduje fanove i uđe u ring, te će borbu protiv Avril Mati voditi devetog decembra ove godine u San Francisku.

Što se same Eboni tiče, ona je veoma popularna na društvenim mrežama te je na Instagramu prati 805 hiljada ljudi i poznata je kao velika navijačica Lidsa. Ima i profil na poznatoj platformi za odrasle "Only fans", a zbog čega je želja mnogih muškaraca širom planete pogledajte u sledećoj galeriji fotografija.

1 / 7 Foto: Touchlinepics / Alamy / Alamy / Profimedia

Kurir sport

BONUS VIDEO:

00:22

SPEKTAKL NA OBALI SAVE: Večeras Zvezda - Maribor za novu boks istoriju regiona!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track