PLAVOKOSA BOMBARDERKA: Bujna profesorka se pojavila na merenju u PROVOKATIVNOM donjem vešu, a onda dobila brutalne BATINE! (VIDEO)
Foto: EZRA SHAW / Getty images / Profimedia

SKIDANJE JOJ BOLJE IDE

PLAVOKOSA BOMBARDERKA: Bujna profesorka se pojavila na merenju u PROVOKATIVNOM donjem vešu, a onda dobila brutalne BATINE! (VIDEO)

Ostali sportovi -

Atraktivna australijska bokserka Ebanie Bridžis doživela je pravi debakl u ringu.

Bivša profesorka matematike koja je objavljivanjem golišavih fotki stekla neviđenu popularnost nije uspela da odbrani titulu u IBF bantam kategoriji, pošto je doživela težak poraz od rivalke Mijo Jošide u San Francisku.

Jošida je slavila jednoglasnom odlukom sudija. Zadala je atraktivnoj plaviši čak 122 udarca, a primila 66, pa arbitri nisu imali težak posao.

Bridžis je priznala poraz i čestitala protivnici nakon meča.

"Večeras je bila bolji borac. Lepa i skromna, samohrana majka. Osetila sam toplinu iznutra kada sam videla koliko je pobeda značila njoj i njenoj ćerki", rekla je Bridžis i dodala:

"Poraz me ne definiše. Nema odustajanja, sve je to učenje i vratiću se bolja i jača. Hvala svima koji su uz mene", napisala je "Plavokosa bombarderka" na društvenoj mreži "X".

Pred sam meč Bridžis je privukla ogromnu pažnju javnosti, pošto se na zvaničnom merenju pojavila u izuzetno provokativnom donjem vešu. Zanimljivo, pre nego što je odlučila da se oproba u boksu atraktivna plavuša bila je uspešna promoterka na mečevima. Bila je deo ekipe devojaka koje je Konor Mekgregor doveo kao promoterke na meču Entonija Džošue i Roberta Heleniusa.

U 33. godini rešila je da se oproba u ringu i do sada je ostvarila devet pobeda i dva poraza.

Kurir sport

01:53

Boks meč u Bugarskoj počeo uz Kebinu pesmu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track