IZA ČUVENE FOTOGRAFIJE KRIJE SE ZASTRAŠUJUĆA PRIČA: Prišao je Tajsonu kao da je sve normalno, legendarni bokser nije ni slutio...
Foto: Twitter

ŠOK

IZA ČUVENE FOTOGRAFIJE KRIJE SE ZASTRAŠUJUĆA PRIČA: Prišao je Tajsonu kao da je sve normalno, legendarni bokser nije ni slutio...

Ostali sportovi -

Bokserska legenda Majk Tajson sa svojih 57 godina proživeo je što mnogi ne bi za nekoliko života.

Prošao je sve i svašta i pravio razne gluposti, posebno u periodu kada je bio na vrhuncu slave i moći.

Nedavno je u zanimljivom razgovoru sa Džimijem Kimelom otkrio jednu šokantnu priču koja nije bila poznata široj javnosti.

Naime, 2006. godine imao je blizak susret sa zloglasnim serijskim ubicom Dejlom Hausnerom.

Hausner i njegov kriminalni partner Semjuel Diteman počinili su nekoliko ubistava u Arizoni.

Jednom prilikom serijski ubica predstavio se kao sportski novinar i pojavio se u teretani slavnog šampiona kako bi sa njim uradio intervju.

Majk Tajson
foto: Twitter

Razgovor je prošao bez problema, Majk je bio ubeđen da je dao običan intervju. Hausner je bio izuzetno prijatan, ćaskali su, smejali se i na kraju napravili zajedničku fotografiju. Međutim, par dana kasnije usledio je pravi šok.

FBI je opkolio dvoranu u kojoj je Tajson trenirao.

"Izašao sam i tip iz FBI mi je pokazao fotografiju sa tim čovekom, jer je bila na njegovom sajtu. Pitao me je da li ga poznajem? A ja sam rekao 'Pa gospodine, ne znam, ja sam promovisao borbu, ako sam ga uvredio, izvinite'", kaže Tajson i dodaje:

"On je odgovorio: 'Ne, gospodine Tajson, vi ste se njemu dopali, ali nije mu se dopalo 28 ljudi u koje je pucao i osmoro koje je ubio'"

Nakon Hapšenja svirepi serijski ubica Hausner osuđen je na smrt, ali do izvršenja kazne nije došlo jer se 2013. godine ubio u zatvoru u Arizoni. Njegov saučesnik Diteman osuđen je na doživotnu robiju.

serijski ubica
foto: Stewart Cook / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kurir sport/J.M.

00:04

ČOVEK KOJEM JE TAJSON ODGRIZAO UVO I DANAS IZGLEDA PREMOĆNO: Holifild u 59. godini GRMI! TELO KAO U MLADIĆA (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track