DOBIO TRI DETETA S TRI RAZLIČITE ŽENE ZA PET MESECI! Planeta bruji o poznatom sportisti, a njegova supruga GLEDA I ĆUTI!
Foto: Peter Joneleit/Icon Sportswire / Newscom / Profimedia

kakav lik

DOBIO TRI DETETA S TRI RAZLIČITE ŽENE ZA PET MESECI! Planeta bruji o poznatom sportisti, a njegova supruga GLEDA I ĆUTI!

Ostali sportovi -

Velika zvezda američkog fudbala, vajd risiver Majami Delfinsa Tajrik Hil, dobio je troje dece s tri različite žene u proteklih godinu dana, tačnije - za pet meseci.

Tajrik Hil velika je NFL zvezda. To što ga svi znaju maksimalno koristi u ženskom društvu, pa u krevet vodi jednu za drugom.

Tamo je očigledno veoma neoprezan jer je samo ove godine uspeo da dobije troje dece i to s ti tri različite žene. Dvoje je priznao, a ubrzo će verovatno i treće.

Hil je u proteklom periodu odradio DNK test za dečaka i devojčicu koje je dobio iz kratkih veza s Britani Lakner i Kimberli Barker. Deci mesečno plaća alimentaciju od 2.500 dolara, ali mame traže više i oko toga se vodi spor.

Međutim, ovih dana se pojavila i treća žena. 33-godišnja Kamil Valmon postala je mama 12. marta, dečak je rođen između dvoje prethodne dece koje ima Hil, a koji su na svet došli u januaru i maju.

Sama Kamil tvrdi da je Tajrik zaista fenomenalan otac. Nema ništa loše reći za njega.

"Ne mogu govoriti ništa o tome šta se dešava van našeg odnosa kao roditelja. To me se baš i ne tiče. Samo ću reći da je sjajan otac, ne samo našem sinu, već i ostaloj deci koju ima", rekla je Valmon.

1 / 3 Foto: Matias J. Ocner / Zuma Press / Profimedia

Ova 33-godišnjakinja je i sama bivša sportistkinja. Bavila se košarkom na koledžu Blumfild, a sada je direktorka jedne firme.

Interesantno je svakako da se Tajrik Hil nedavno oženio. Supruga zvezde Delfinsa Keta Vakaro još se nije oglasila u ovom slučaju.

Nije joj sasvim sigurno prijatno da gleda sve te žene oko svog supruga. Međutim, on je poznat kao veliki ženskaroš i ona je dobro znala u šta se upušta kada je izgovorila sudbonosno 'da'.

Hil je poznat i kao prava stipsa. Vozi stari automobil, ne kupuje skupe poklone, čuva novac i očigledno će mu trebati u budućnosti s obzirom na to koliko je dece dobio samo u ovoj godini.

Kurir sport / Sportsport.ba / Ž.S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track