OD MALIH NOGU SANJALA DA BUDE PLEJBOJ ZEČICA! Sada se zanosnoj odbojkašici ISPUNIO SAN: Prvo sajt za odrasle, pa onda ovo! (FOTO)
Foto: Instagram/keyalves

USPELA!

OD MALIH NOGU SANJALA DA BUDE PLEJBOJ ZEČICA! Sada se zanosnoj odbojkašici ISPUNIO SAN: Prvo sajt za odrasle, pa onda ovo! (FOTO)

Ostali sportovi -

Karijera profesionalne odbojkašice odavno je u drugom, ili trećem planu.

Dok njena sestra Kejt i dalje drži fokus na sportu, Kej Alves je odlučila da u prvi plan stavi ozbiljnu zaradu, pa je najpre otvorila profil na sajtu za odrasle "Only Fans", a sada je dobila i, kako kaže, posao iz snova.

Mlada Brazilka je priznala da na sajtu za odrasle zarađuje mnogo više novca, a njena karijera nedavno je dobila novi tok.

Profesionalna odbojkašica je postala Plejboj zečica.

- Dok sam odrastala, rad za Plejboj je izgledao kao daleki san za ljude iz mesta odakle dolazim. To je uvek bio moj posao iz snova, naporno sam radila i dobila sam ga. Imam jaku radnu etiku i 2024. će biti moja godina - poručila je ona nakon angažmana.

Na društvenoj mreži Instagram ima preko 13 miliona "pratilaca", a u 2023. godini je otvirla nalog na "Only Fans-u".

- Ulazim u treću godinu u profesionalnom odbojkaškom timu i smatram se profesionalnom sportistkinjom, ali stvari izvan terena su počele da napreduju, pa sam počela obraćati malo više pažnje i na tu sporednu karijeru. Hteli mi to ili ne, to je danas moj najveći prihod. Na digitalnim platformama zarađujem 50 puta više nego od odbojke, a na "OnlyFansu" i više jer je mesečna cena od 16 evra fiksna - istakla je ova Brazilka koja igra na poziciji libera.

- Moja ekipa me podržava, iako nisu sve saigračice baš srećne zbog toga. Ali neke od njih su pokazale pravo lice i bar znam ko mi je prijatelj. Očigledno je nekima krivo što zarađujem dosta više od njih. Međutim, u klubu znaju da ne radim ništa što šteti imidžu kluba i našem timu. Rekla sam im kakva je to platforma zapravo i mnogi su imali pogrešna mišljenja o sajtu.

1 / 8 Foto: Instagram/keyalves

Kej je neposredno pre toga otkrila da je jedan od najboljih fudbalera sveta, Brazilac Nejmar, slao nepristojne ponude.

- Razgovarao je sa mojom sestrom pre nego što je započela vezu. Nakon toga je počela da izlazi sa nekim i on je prestao. Šta je potom uradio? Poslao je meni poruku, kao da mi nismo razgovarali o njemu. Znate li šta je rekao? Ko zna, možda završim s obe. Sestra Kejt i ja razgovaramo o svemu. Zar je stvarno mislio da to neću pomenuti? Da joj nije poslao poruku, da se javio samo meni, već bih bila u Parizu - otkrila je odbojkašica.

Kurir sport/Marca

Bonus video:

00:41

MILICA DABOVIĆ OTVORILA ONLYFANS! U Pulsu Srbije o posledicama na njeno dete: Gole slike će imati deca u školi, a to je okrutno!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track