NIKOLA RAĐEN POSETIO ŠTRPCE: Akademija talenata slavnog vaterpoliste gostovala na KiM
Foto: Privatna Arhiva

VATERPOLO

NIKOLA RAĐEN POSETIO ŠTRPCE: Akademija talenata slavnog vaterpoliste gostovala na KiM

Ostali sportovi -

Nikola Rađen, trener seniorske ekipe vaterpolo akademije „Tašmajdan“ i nekadašnji vaterpolo reprezentativac, danas je, sa mlađom ekipom, super lige, posetio opštinu Štrpce.

Tom prilikom, predsednik opštine Štrpce, poželeo je toplu dobrodošlicu svim članovima koji su pored Rađena, predvođeni još jednim trenerom, po prvi put u ovoj opštini, ali i na Kosovu uopšte.

Nikola Rađen
foto: Privatna Arhiva

Vaterpolo akademija, koja trenutno ima pripreme za drugi deo takmičarske sezone u Skoplju, odlučila je da smeštaj svojim članovima, koji su uspeli da dođu, potraže baš u Štrpcu.

Kako kažu, nije im teško da svakodnevno putuju na pripremne treninge jer su oduševljeni gostoprimstvom koje su ovde doživeli, hranom i lepotama Šar-planine.

Nikola Rađen
foto: Privatna Arhiva

Predsednik opštine Štrpce Dalibor Jevtić u izjavi koju je dao lokalnoj televiziji, poželeo je da ovo postane tradicija i da do Beograda konačno od nas i sa Kosova stignu i neke lepe vesti i tom prilikom zamolio mlade vaterpoliste, buduće nade, da svojim prijateljima, porodici i poznanicima prenesu svoje utiske i ubede ih da i oni sledećeg puta posete ako ne našu opštinu onda bar Kosovo.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track