GEST VREDAN DIVLJENJA! ČUVENA HRVATSKA ATLETIČARKA ČESTITALA PRAVOSLAVNI BOŽIĆ: O njenim rečima bruji ceo region! SVAKA ČAST
Foto: Profimedia

BRAVO

GEST VREDAN DIVLJENJA! ČUVENA HRVATSKA ATLETIČARKA ČESTITALA PRAVOSLAVNI BOŽIĆ: O njenim rečima bruji ceo region! SVAKA ČAST

Ostali sportovi -

Blanka Vlašić je oduševila ceo region. Jedna od najboljih hrvatskih sportiskinja u istoriji je neko ko ruši barijere i granice i kada su u pitanju odnosi u regionu.

Zbog toga možemo samo da izrazimo veliko poštovanje za Blanku. Ona je na svojim društvenim mrežama čestitala pravoslavni Božić:

"Mir Božiji, Hristos se rodi“, napisala je Blanka i izazvala veliki broj pozitivnih komentara.

Hrvatski Večernji list pisao je na tu temu.

Blanka Vlašić
foto: Printscreen

"Inače, Blanka je veoma religiozna, ali nije uvek bila takva. Kao i većina mladih, i ona se, rekla je, nakon krizme udaljila od Crkve. Jednostavno je odlučila da joj Bog više nije potreban i da je dovoljna sama sebi. Koncentrisala se na ono što joj je važno. Do krizme je redovno išla u crkvu, ali je nakon toga odlučila da svoj život posveti isključivo sportu. Njen cilj je bio da postane najbolja na svetu, najbolja svih vremena. Imala je tim ljudi koji su je podržavali u tome", piše Večernji list.

Kurir sport / Večernji list

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track