UFC ŠAMPION SAZNAO DA MU JE VERENICA VEĆ UDATA?! Godinama bili u vezi, zaprosio je i doveo u kuću, a onda je usledilo ŠOK OTKRIĆE!
Foto: Printscreen

LJUBAVNI TROUGAO

UFC ŠAMPION SAZNAO DA MU JE VERENICA VEĆ UDATA?! Godinama bili u vezi, zaprosio je i doveo u kuću, a onda je usledilo ŠOK OTKRIĆE!

Ostali sportovi -

Aktuelni UFC šampion u poluteškoj kategoriji, Aleks Pereira, tvrdi da je njegova bivša verenica Merl Kristin krila da je već udata za drugog muškarca.

Delovalo je da Pereiri cvetaju ruže na svim poljima. U oktagonu je nepobediv, a sjajno mu je išlo i na ljubavnom planu... Bio je u dugogodišnjoj vezi sa izabranicom Merl Kristin i planirao je da zajedno uplove u bračne vode, međutim, onda je otkrio da njegova draga vodi dvostruki život.

Kristin je bila udata dok je bila u vezi sa slavnim borcem, tako bar tvrdi Pereira.

"Teško je pričati o ovome... Tu osobu sam izbrisao iz svog života. Verovao sam joj, doveo je u svoju kuću, da bude sa mojom porodicom, a onda sam saznao da je bila udata", otkrio je Pereira.

Mnogi ga optužuju da laže i da na ovaj način pokušava da ukalja ugled svoje bivše, ali borac uporno tvrdi da je to istina.

Nakon izjave Pereire oglasila se i njegova bivša verenica:

"Šta sve neće izmisliti... Ponekad u životu veza ne funkcioniše, pa svako krene svojim putem. Mislim da je to nešto što bi svi trebalo da poštuju, to ne znači da postoji zla krv među nama. Želim Aleksu sve najbolje i puno uspeha u karijeri", diplomatski je poručila Kristin.

Kurir sport/J.M./News

00:10

ZVEZDA UFC NOKAUTIRALA ČOVEKA NA ULICI, PA PORUČILA: Mlatio bih ga dok ne umre! VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track