LUDILO! GOLORUK SE BORIO SA DŽINOVSKOM ANAKONDOM! Čuveni bokser naišao na zver NASRED ULICE, ovakvu borbu nikad ranije nije imao
Foto: Printscreen

KAKAV LUDAK

LUDILO! GOLORUK SE BORIO SA DŽINOVSKOM ANAKONDOM! Čuveni bokser naišao na zver NASRED ULICE, ovakvu borbu nikad ranije nije imao

Ostali sportovi -

Čuveni bokser, Tajron Spong, odlučio je da sam reši neobičan problem na koji je naišao.

Malo ko bi uradio isto što i on - borio se sa anakondom i to goloruk.

Situacija u kojoj se našao borac koji se, osim boksom bavio i kik-boksom kao i MMA, dogodila se 2023. godine, ali je snimak ove nesvakidašnje borbe ponovo popularan na društvenim mrežama.

Surinamsko-holandski bokser nije dozvolio zmiji da pobegne sa ulice, dovukao ju je na put, uspeo da izbegne njene napade, a onda je uhvatio i odneo u kamion.

Na nalogu "Fight haven" na društvenoj mreži "X" ovaj snimak je izazvao razne komentare. Bilo je onih koji hvale Sponga za reakciju, ali i drugih koji su oprezniji i poručuju da nije trebalo da rizikuje bilo kakve moguće povrede.

Tajron Spong je u MMA odradio samo tri borbe i ostvario dve pobede, kao bokser je 14 puta trijumfovao u isto toliko izlazaka u ring, sa čak 13 nokauta, dok je kao kik-bokser pobedio 107 puta, sa 73 nokauta u 116. borbi.

Kurir sport/sportskeeda.com/A.K.

Bonus video:

01:53

Boks meč u Bugarskoj počeo uz Kebinu pesmu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track