JEZIV SKANDAL POTRESA EVROPSKOG ŠAMPIONA: Posle prijema kod MAKRONA otišao u klub, SKINUO PANTALONE i napastvovao mladu devojku?!
Foto: Anke Waelischmiller/Sven Simon / imago sportfotodienst / Profimedia

TEŠKE OPTUŽBE

JEZIV SKANDAL POTRESA EVROPSKOG ŠAMPIONA: Posle prijema kod MAKRONA otišao u klub, SKINUO PANTALONE i napastvovao mladu devojku?!

Ostali sportovi -

Rukometaš reprezentacije Francuske, Benoa Konku, u noći između ponedeljka i utorka priveden je u policiju zbog pokušaja seksualnog napastvovanja jedne devojke u noćnom klubu, prenose francuski mediji.

Poznati rukometaš koji je sa Francuskom u nedelju osvojio zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu sada je osmunjičen za pokušaj silovanja.

Nakon pobede nad Danskom u finalu Evropskog prvenstva u Kelnu, rukometaši Francuske u ponedeljak su bili na svečanom prijemu kod predsednika Emanuela Makrona. Iste večeri Konku je otišao u jedan noćni klub da proslavi veliki uspeh i u vidno alkoholisanom stanju nasrnuo na jednu mladu ženu.

Benoa Konku
foto: Laurent Lairys / imago sportfotodienst / Profimedia

"Francuski reprezentativac je u pijanom stanju navodno skinuo pantalone i pokušao seksualno da napastvuje mladu ženu, koja ima 20 godina", objavio je ugledni "Lekip".

Srećom, sramnog sportistu na vreme je zaustavio jedan radnik obezbeđenja, koji ga je držao sve do dolaska policije.

Kurir sport/J.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track