SRBINU KARIJERA IPAK NIJE UGROŽENA! OBEĆAVAJUĆA VEST ZA MLADOG RUKOMETAŠA: Stefan Dodić uskoro na terenu!
Foto: Starsport

DOBRO JE

SRBINU KARIJERA IPAK NIJE UGROŽENA! OBEĆAVAJUĆA VEST ZA MLADOG RUKOMETAŠA: Stefan Dodić uskoro na terenu!

Ostali sportovi -

Stefan Dodić jedan od najtalentovanijih srpskih rukometaša zabrinuo je celokupnu sportsku javnost, kada je izgubio 30 odsto mišića.

Stefan Dodić
foto: Starsport/Srđan Stevanović

Trener RK Vojvodina Boris Rojević obavestio je pre desetak dana javnost o zdravstvenom problemu Stefana Dodića i poručio da mladog rukometaša očekuju medicinski pregledi, te da ne zna šta će biti sa njegovom karijerom.

Direktor RK Vojvodina Darko Jevtić saopštio je ipak lepe vesti.

- Želim da umirim javnost. Kako klub smo izašli sa prejakim izjavama. Nije to tako ozbiljno. Stefana očekujemo na terenu za 15 do 20 dana. U dobroj je situaciji da napravi ono što svi od njega očekujemo, da bude predvodnik srpskog rukometa u narednih deset godina - izjavio je Darko Jevtić u emisiji "Time-out sa Sanjom Kružević".

Stefan Dodić (20) iz Vranja je jedan od najtalentovanijih srednjih bekova sveta koji je još 2021. godine debitovao za prvi tim Metalurga iz Skoplja, bio je i u Aerodromu, Ohridu, Vardaru, Vive Kjelceu, Zagrebu i Celju, a najmlađi je strelac u istoriji Lige šampiona.

Sa juniorskom reprezentacijom Srbije ima zlato iz 2022. godine na evropskom prvenstvu u Portugalu, gde je bio i MVP takmičenja.

Kurir sport

01:34

Ceca Kitić otvoreno o svojim počecima!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track