ISPLIVALE UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE! Slovenac doživeo HOROR POVREDU, pa se skinuo i pokazao RANE: Čudo je kako je OSTAO ŽIV!
Foto: William Cannarella / imago sportfotodienst / Profimedia

užas

ISPLIVALE UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE! Slovenac doživeo HOROR POVREDU, pa se skinuo i pokazao RANE: Čudo je kako je OSTAO ŽIV!

Ostali sportovi -

Jedan od najboljih biciklista 21. veka Primož Roglič (34) doživeo je pre dve godine jezivu povredu u Španiji na Vuelti, a sada mu se ponovilo nešto slično na Turneji po Baskiji. Roglič je teško povređen u trećoj i četvrtoj etapi, a na društvenim mrežama podelio je fotografije koje su zgrozile njegove navijače.

Jasno je da je biciklizam jedan od najtežih sportova na svetu, koji podrazumeva velika odricanja i fizičke kvalitete, a takođe su sve češće i povrede koje ozbiljno mogu da ugroze karijere sportista. Na fotografijama koje je podelio Roglič, jasno se vidi da je koristio "sto lekova i preparata" kako bi zalečio rane koje nisu nimalo naivne, dok i od ranije njegovo telo ima "ožljke" koji ga podsećaju čime se bavi. Pogledajte jezive fotografije:

Inače, Roglič je na samoj trci važio za jednog od glavnih favorita za pobedu jer je bio u vođstvu, međutim sada je u generalnom plasmanu pao jer se "slupao" zajedno sa Evenepoelom i Vingegardom. Jedina dobra stvar je da je prošao bez preloma, ali su mu doktori objasnili da mora da odustane od trke.

"Sećanja na te vožnje... Ali već se osećam malo bolje. Želim svima brz oporavak i vidimo se na putu!", napisao je Slovenac na svom Instagramu.

Kurir sport / Mondo

BONUS VIDEO:

00:06

Ivana Španović u teretani

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track