PET PUTA JE BILA ŠAMPIONKA BRAZILA, A ONDA JE NAPUSTILA SPORT I KRENULA DA PRODAJE SVOJE GOLE SLIKE! Sada ne zna šta će sa parama!
Foto: Printscreen/Instagram

vrelo

PET PUTA JE BILA ŠAMPIONKA BRAZILA, A ONDA JE NAPUSTILA SPORT I KRENULA DA PRODAJE SVOJE GOLE SLIKE! Sada ne zna šta će sa parama!

Ostali sportovi -

Nekadašnja bodibilderka, koja je pet puta bila šampion Brazila, Mari Reis, odlučiča je da batali ovaj sport i krene da prodaje svoje gole fotografije.

Ona je samo jedna u nizu koja je prekinula svoju sportsku karijeru i prebacila se na platformu "Onlyfans", gde zarađuje ogromnu lovu.

- Danas mogu da kažem da ja, Mari Reis, nikada nisam zaradila, niti bih ikada zaradila, ono što zarađujem danas, radeći kao fitnes model. Moja faza i sportska karijera završila se onako kako sam želela. Cilj mi je bio da ostvarim glavne, i najvažnije, titule u kategoriji u kojoj sam se takmičila, i tako je i bilo. Uspela sam da završim karijeru sportiste, na vrhuncu - kazala je Mari nedavno i nastavila:

- Bila sam potpuno svesna da neću moći još dugo da budem uspešan fitnes model. Dakle, kada sam počela da primećujem pad u poslu, a samim tim i pad finansijske strane, počeo sam da razmišljam o drugim mogućnostima, koje bi mogle da kombinuju nešto što sam već radio, a to su fotografije, video snimci, postovi... a što bi i meni moglo doneti dobar finansijski povraćaj.

Objasnila je Mari kako se odlučila na ovakav potez.

- Već sam se fotografisala dosta puta u bikiniju i donjem vešu. Već sam objavljivala mnogo postova na kojima sam pokazivala svoje telo i imala publiku koja je bila zainteresovana za ovakvu vrstu sadržaja. Ukratko, samo sam morala da počnem još malo da senzualizujem. A ono što me je najviše zanimalo, naravno, jeste finansijski prinos.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track