HRVATSKI MEDIJI IZNELI ŠOKANTNE TVRDNJE: Svetski prvak iz njihove zemlje NAPADNUT u Beogradu! Završio je u Hitnoj pomoći?
Foto: Printscreen

haos

HRVATSKI MEDIJI IZNELI ŠOKANTNE TVRDNJE: Svetski prvak iz njihove zemlje NAPADNUT u Beogradu! Završio je u Hitnoj pomoći?

Ostali sportovi -

Prema pisanjima hrvatskih medija, svetski i evropski prvak u kik-boksu iz te zemlje, Nikica Radonić, napadnut je u Beogradu.

Radonić se nalazi na Evropskom prvenstvu u boksu gde je stigao do četvrtfinala, ali će zbog povrede možda morati da se povuče sa takmičenja, preneo je "Večernji list".

- Izašao sam iz hotela u kojem smo bili smešteni malo da protrčim i vežbam. U jednom trenutku u parku mi je prišao jedan tip sa leđa sa rečenicom "da vidim kako ti to radiš", dok su me druga dva njegova pomagača opkolila. Nisam bio sto posto siguran da li jedan od njih ima nož, pa sam se izmakao i prošao kraj ovog, a dok sam kretao sam izvrnuo nogu. Nisam pretrpeo nijedan udarac, ali sam se srušio na nogu i završio u Hitnoj pomoći. Potom sam dobar deo dana proveo u policiji - rekao je Radonić za "Slobodnu Dalmaciju”, pa dodao:

Nikica Radonić
foto: Printscreen

- Natekla mi je noga, ne mogu se dobro da se oslonim na nju, da je borba za pet dana mogao bih ući u ring, ovako teško. Nisam očekivao ovo, to su verovatno neki huligani i narkomani koji se okupljaju u tom parku kako su mi posle rekli u policiji.

Nikica Radonić je član Bokserskog kluba Split koji se takođe oglasio:

-Ovo je sramota! Očekujemo brzu reakciju Hrvatskog bokserskog saveza i Ministarstva spoljnih poslova. Da se ovo igrom slučaja dogodilo nekim srpskim sportistima u Splitu ili Zagrebu, sve bi se dignulo na noge u Hrvatskoj i Srbiji. Zar nije tužno da jedan mladi sportista ne može izaći pola sata iz hotela u obližnji park, normalno obučen bez ikakvih oznaka na sebi, a da na kraju mora strahovati hoće li ga neki huligan izbosti nožem? Kakva je to organizacija - besno je istakao Radonićev trener iz kluba, Zvonimir Giljanović.

Kurir sport / Slobodna Dalmacija / Večernji list

BONUS VIDEO:

01:53

Boks meč u Bugarskoj počeo uz Kebinu pesmu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track